featured

Kripto analisti, Ethereum Merge, bu altcoin’e yarayacağını düşünüyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz haftadan bu yana gerçekleşen ağ güncellemeleri Ethereum ve ona bağlı varlıkları hareketlendirmişti. Özellikle bir altcoin ağda yaşanan test çalışmaları sonrasında Ethereum’a ayak uydurdu.

Coin Bureau’nun takma adlı popüler kripto piyasası yorum programı ise, bu altcoin’e dikkat çekti. Programa göre Ethereum Classic, geçiş ile birlikte büyük bir yükseliş görebilir. Coin Bureau, Ethereum Classic’in Ethereum’un hisse kanıtına (PoS) geçişinden önce toparlanabileceğini tahmin ediyor.

Sunucu Guy altcoin için önemli öngörü paylaştı

Coin Bureau’nun sunucusu “Guy” izleyicilere Ethereum Classic’in Ethereum’un uzun zamandır beklenen “The Merge” yükseltmesinden faydalanabileceğini söyledi. Yükseltmenin Ethereum için büyük bir revizyon olması, blok zincirinin iş kanıtından hisse kanıtına geçişini tamamlaması ve ağı daha sürdürülebilir hale getirmesi bekleniyor. Sunucu Guy altcoin hakkında şunları söyledi:

“ETC, Ethereum birleştirmeyi tamamladığında Ethereum Classic’in fayda sağlayacağı spekülasyonları nedeniyle yükseliyor. ETC de geçen haftanın en iyi performans gösteren kriptolarından biriydi. bu yüzden o zaman söylediğimi tekrarlayacağım.”

Guy ayrıca, Bitcoin’in fiyatının The Merge’e öncülük ederken düşeceğini ve tüm yatırımcı heyecanının Ethereum’a adanacağını tahmin etti. BTC’nin günlük grafiklerinin, Bitcoin’in haftalık fiyat performansına genişlemesini beklediği kısa vadeli bir gerileme gösterdiğini kaydetti.

İleride bir düşüş öngörmesine rağmen, Coin Bureau’nun ev sahibi, Bitcoin’in uzun vadeli görünümü konusunda iyimserdi. BTC fiyatının kısa vadeli düşüşün ardından yükseleceğini ve Ağustos ayında veya Eylül başında 30.000 dolara kadar çıkacağını düşünüyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin