Kraken, platformuna 2021’de Bitcoin Lightning eklemeyi planlıyor
Kraken, platformuna 2021’de Bitcoin Lightning eklemeyi planlıyor

Kraken, platformuna 2021’de Bitcoin Lightning eklemeyi planlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsası Kraken, 2021’in başlarında borsayı Bitcoin Lightning ile tanıştırmayı planlıyor.

Bir şirket sözcüsü bugün Decrypt’e verdiği demeçte, gelecek yıl kripto para borsası Kraken’ın platformda Bitcoin’in Lightning Network uygulamasına odaklanacak özel bir ekip işe alacağını söyledi:

2021’de, tüccarlar ve yatırımcılar için mümkün olan en iyi deneyimi sunmaya yönelik devam eden çabamızın bir parçası olarak, özellikle Lightning Network’e odaklanacak bir ekip kurmaya kararlıyız. Böylece 2021’in ilk yarısında Lightning’e Bitcoin yatırarak müşterilerin fonlarını anında ve en düşük ücretlerle hareket ettirmelerine olanak tanıyabileceğiz.

Lightning Network, Bitcoin blok zincir için geliştirilmiş ikinci katman bir çözümdür. Ana zincirdeki yükün bir kısmını alarak ağın daha iyi ölçeklenmesine yardımcı olur. İnsanların her işlemi olduğu gibi doğrulamak için Bitcoin blok zincirini kullanmalarına gerek kalmadan para taşımasına izin veren bir kanal sisteminden oluşur.

Bu amaçla, borsa, “ön uç veya UX tasarımına hakim” veya “açık kaynaklı Lightning protokolü geliştirme deneyimi olan” geliştiricilerin uygulamalarını kabul etmeye başladı.

Kraken duyurusu özetle şu şekildeydi:

Ancak daha kolay para yatırma ve çekme, sağlamayı amaçladığımız ek özelliklerin sadece başlangıcı. Kraken’ın Lightning Network ekibine katılarak, programlanabilir ödemelerin geleceğini dijital parayla şekillendirebilirsiniz.

2019, Lightning Network için harika bir yıl olmuştu ve 2020 de ağ için yüksek bir notla başladı.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin