Popüler borsaya Ethereum 2.0 için yatırılan toplam miktar belli oldu
Popüler borsaya Ethereum 2.0 için yatırılan toplam miktar belli oldu

Kraken EOS finansmanını çevrimdışı olarak alacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS’un ana ağı 2 Haziran 2018’de piyasaya sürülecek. EOS Blockchain’i Ethereum’dan çıkacak. EOS’un ana ağ lansmanını destekleyen önemli borsalar; Binance, Bitfinex, Zebpay, Kucoin, Bithumb ve Kraken’dir. Bu süreçte Kraken EOS finansmanını çevrimdışı olarak alacak.

Kraken EOS finansmanını çevrimdışı olarak alacak

Kraken, borsa platformu EOS finansmanını çevrimdışı olarak alacak. Ana ağın hazırlanması 1 Haziran 2018’den başlayacak. Finansman, Kraken’in yeterince istikrarlı olduğuna inanana kadar çevrimdışı kalmaya devam edecek. Bu prosedür birkaç gün veya daha uzun bir sürede sonlanabilir.

11:59: (UTC)’den sonra kaydedilmemiş ERC20 EOS tokenleri, Ethereum platformunda dondurulduğunda hiçbir değeri olmayacak. EOS sahipleri Ethereum’un Blockchain’inde işlem yaptıkları için, ETH ve EOS aynı alıcı adreslere sahip. EOS ana ağ lansmanından sonra, topluluk ayrı bir Blockchain’e sahip olacak. Kraken, kendi web sitesi aracılığıyla konuya yönelik şunları söyledi:

Ana ağ lansmanından önce Kraken’den EOS’u geri çeken müşteriler, token takasını tamamen kendi başlarına yapmak zorunda kalacak.

Borsa müşterileri EOS bakiyelerini tamamen yönetecek

Ancak, borsa müşterileri EOS bakiyelerini tamamen yönetecek ve ana tokenleri almak için tokenleri değiştirmeye gerek duymayacak. Kraken, konuya yönelik şunları söyledi:

EOS ana ağ lansmanına hazırlık olarak, EOS finansmanını 1 Haziran 2018’de 00:00’dan başlayarak çevrimdışı olarak alacağız (31 Mayıs 17:00). Ana ağ kararlı olduğundan emin olana kadar EOS finansmanı çevrimdışı kalacak.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin