Ethereum balinasından 79 milyon dolarlık hareket! Neler oluyor?
Ethereum balinasından 79 milyon dolarlık hareket! Neler oluyor?

Ethereum balinasından 79 milyon dolarlık hareket! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir üstü analitik platformu Loononchain, Ethereum (ETH) hakkında bazı bilgiler paylaşmak için bu sabah erken saatlerde bir paylaşım yaptı. Gönderiye göre bir balina, son ETH fiyat artışları sırasında Coinbase ve Gemini’den yaklaşık 79.2 milyon dolar değerinde toplam 47.729 ETH satın aldı. Buna ek olarak balina, ETH fiyatındaki düşüşün ardından yaklaşık 6.108 ETH de satın aldı.

Piyasa değerine göre en büyük altcoin, bugün için kırmızıda işlem gören en iyi 10 kripto paradan biridir. CoinMarketCap’ten alınan veriler, ETH’nin son gün içinde fiyatta %1,30’luk bir düşüşün ardından 1.662 dolardan işlem gördüğünü gösteriyor. Öte yandan altcoinin haftalık performansı, ETH son yedi gün içinde %7’den fazla arttığı için hâlâ olumlu görünüyor.

Ethereum ayrıca son gün boyunca en büyük rakibi Bitcoin’e (BTC) karşı yaklaşık %2,36 güçlendi. ETH’nin 24 saatlik işlem hacmi kırmızı bölgede ve dünden bu yana %5’ten fazla düşüşün ardından şu anda 11.543.402.541 dolarda bulunuyor. Piyasa değeri açısından ETH, 202.663.671.484 dolardır.

ETH şu anda 1.629 dolarlık destek bölgesinin etrafında işlem görüyor. Altcoin bugünkü işlem seansını bu seviyenin üzerinde kapatabilirse, ETH’nin yukarı yönlü bir hareket yapması muhtemeldir. ETH’nin 20-EMA’sının 50-EMA’nın üzerinde yükseliş eğiliminde olması, ETH fiyatını tekrar biraz daha yükseltmek için yeterli yükseliş momentumunun olabileceği anlamına geliyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin