JPMorgan ’ın Bitcoin fiyatı için yaptığı yorum şaşırttı
JPMorgan ’ın Bitcoin fiyatı için yaptığı yorum şaşırttı

JPMorgan’ın Bitcoin fiyatı için yaptığı yorum şaşırttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – JPMorgan, lider kripto paranın mevcut fiyatlarla çekici olmadığını, ancak daha fazla yükseliş gördüğünü söylüyor.

Bloomberg’in haberine göre, ABD bankacılık devi JPMorgan, Bitcoin’in gerçeğe uygun değerinin 35.000 $ olduğunu ve bu rakamın şu anki 63.300 $ fiyat etiketinden %44 daha düşük olduğunu iddia ediyor.

JPMorgan Bitcoin fiyatı için yaptığı yorum, kripto para biriminin volatilitesinin altınınkiyle karşılaştırılmasına dayanıyor. Şu anda Bitcoin, değerli metalden dört kat daha volatil bir finansal varlık.

JPMorgan, kripto pazarında büyük olasılıkla daha fazla yükseliş olduğuna dikkat çekmesine rağmen, yüksek fiyatların “çekici” olmadığını söylemeye devam ediyor.

Diğer yandan milyarder Peter Thiel, Bitcoin’in 60.000 doların üzerinde aşırı fiyatlanabileceğini ve muazzam değerlemesinin kontrol dışı enflasyonun bir işareti olabileceğini iddia etti.

Bununla birlikte, bankacılık devi, volatilitesinde büyük bir düşüş görmedikçe, en iyi kripto para biriminin 2022’de 100.000 doları geçebileceğine inanıyor:

Bu, 2022 için mevcut fikir birliği gibi görünen 100 bin dolar veya üzeri bir fiyat hedefinin, bitcoin volatilitesinin bu şekilde devam etmesi durumunda sürdürülebilir bir bitcoin hedefi olduğu fikrine meydan okuyor.

Geçen ay, JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, Bitcoin’i “değersiz” olarak nitelendirdikten sonra kripto para topluluğundan tepki almıştı.

Ancak bankacılık devi, yatırımcılara gayrimenkul sektörü lehine olan değişken varlık sınıfından kaçınmalarını tavsiye ediyor. Zira JPMorgan, artan ekonomik büyüme beklentileri nedeniyle hem konut hem de ticari mülklerin fiyatlarının artmasını bekliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin