John McAfee’nin Bitcoin ticaret platformu piyasada
John McAfee’nin Bitcoin ticaret platformu piyasada

John McAfee: “Bitcoin’in büyümesi durdurulamaz”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto alanında sürekli aktif olan John McAfee, Bitcoin (BTC) hakkında karakteristik olarak yükselişe işaret ederek “büyümesinin durdurulamaz” olduğunu belirtti.

John McAfee, Satoshi Nakamoto’nun kim olduğunu bildiğini iddia ediyor

McAfee daha önce Bitcoin’in 2020 yılında 1 milyon doları vuracağını belirterek cesur bir tahmin yaptı. Bitcoin’in 2023 yılına kadar 250.000 dolara çıkacağını söyleyen Tim Draper gibi McAfee’de Bitcoin fiyatı hakkında biraz daha sert tahminlerde bulunuyor. McAfee, Satoshi Nakamoto’nun kimliğini bildiğini iddia ettiği için çetin tartışmalara yol açtı. 

Ancak, iadesi korkusuyla Satoshi Nakamoto’nun kimliğini açığa vurmamayı seçtiğini söylüyor. Yatırımcılar, Satoshi’nin kimliğini bildiğini belirten kişilerin -Craig Wright da dahil olmak üzere- iddialarına kuşkuyla bakıyorlar. Bir web sitesi ve Twitter kullanıcısı GotSatoshi, yarın Satoshi’nin kimliğini ortaya çıkaracağını söylüyor. Bu kullanıcı ayrıca Twitter biyografisinde “McAfee’yi tanıyabileceğini” belirtiyor.

Bitcoin’in büyük rallisi ne zaman?

Bitcoin geçtiğimiz günlerde 7.000 dolar işaretini aştı ve piyasanın faaliyeti meraklıları çılgına çevirdi ve önümüzdeki aylarda daha uzun sürecek olan potansiyel bir boğa güreşi sundu. Fundstrat CEO’su Tom Lee, 6 ay içinde BTC’nin büyük rallisini gerçekleştireceğini söyledi. 

Benzer şekilde, Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin’in 18 ayda 20.000 doları vuracağını söyledi. Her şey düşünüldüğünde, Bitcoin’in uzun bir “kripto kışı”ndan sonra hızla geri döndüğü ve keskin arttığı doğru. Ancak bunun devam edip etmeyeceğini, zaman söyleyecek.

Todaysgazette

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin