Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı
Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı

Japonya’nın önde gelen borsasından XRP atağı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya merkezli kripto para borsası BitFlyer, pazardaki en büyük üçüncü kripto para birimi olan XRP’ye destek vereceğini açıkladı. Borsa, XRP’nin, işlem hacmi bakımından Japonya’nın en büyük ikinci kripto parası olduğunu ifade etti.

Önde gelen Japon kripto borsası, XRP listelenmesini kutlamak için için 911 dolar değerinde 100.000 Japon Yeni dağıtacağını açıkladı.

XRP, Japon borsalarının son iki yılda listelediği tek kripto para birimi. Ripple, Blockchain destekli sınır ötesi yerleşimleri desteklemek için son birkaç ay içinde çeşitli finansal işletmelerle iş birliği yaptı.

Ripple piyasaya 1 milyar XRP sürdü

Ripple, 2 Aralık’ta emanet cüzdanından toplam 1 milyar XRP’yi piyasaya sürmüştü. Bu, Ripple’ın bu kadar büyük miktarda XRP tokenini ilk aktarması değil. Kripto topluluğu, geçmişte bu hamlenin birçok kez XRP fiyatını düşürdüğü gerekçesiyle Ripple’ı topa tutmuştu.

Ancak şirket, ekosisteminin büyümesine ve kendi faaliyetlerini finanse etmesine yardımcı olacak firmalara yatırım yapmak için XRP sattıklarını söyleyerek eylemlerini savundu.

chaintimes


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin