Japonya'nın en büyük finansal hizmetler şirketinden yeni kripto para hamlesi
Japonya'nın en büyük finansal hizmetler şirketinden yeni kripto para hamlesi

Japonya’nın en büyük finansal hizmetler şirketinden yeni kripto para hamlesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SBI’nin kurucusu ve CEO’su Yoshitaka Kitao, firmasının planlanan kripto girişimini temel bir karlılık kaynağına dönüştüreceğini söyledi.

Yeni görüşmeler

Büyük bir Japon finansal hizmetler şirketi olan SBI Holdings, şu anda bir kripto para birimi ortak girişimi kurmak için yabancı finans firmalarıyla görüşmelerde bulunuyor.

Reuters’ın Pazartesi günkü bir raporuna göre, girişim firmanın mevcut kripto para birimi çabalarını önemli bir gelir akışına doğru genişletmeyi hedefliyor.

Kitao, olası girişim ortaklarıyla konuyu tartışmak üzere en az iki anlaşmanın masada olduğunu not ederken, daha fazla ayrıntı vermeyi reddetti.

Planlar, görünüşe göre kripto para biriminin finansal ana akıma girmesiyle ortaya çıktı.

Kitao Cuma günü Reuters’e verdiği demeçte, “Kurumsal yatırımcılar – esas olarak hedge fonları – yakın zamanda kripto para birimlerine yatırım yapmaya başladılar . Sadece kurumsal yatırımcılar değil, Elon Musk da dahil.” diyor.

Musk’ın CEO’su ve kurucusu olduğu Tesla, geçen Salı günü, otomobil şirketinin “zaman zaman veya uzun vadede dijital varlıkları elde edip tutabileceği” yeni bir yatırım politikası kapsamında 1,5 milyar dolarlık Bitcoin satın aldığını açıkladı.

Kitao, “bir numara” olmak için SBI’nin seçiminin lider bir şirketi satın almak veya diğer büyük küresel şirketlerle ittifaklar kurmak olacağını söyledi.

“Büyüme stratejimiz, birçok şirkette azınlık hisselerini almak gibi bir şey olmayacak.”

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin