İsviçreli büyük perakendeciler Bitcoin hediye kartlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor
İsviçreli büyük perakendeciler Bitcoin hediye kartlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor

İsviçreli büyük perakendeciler Bitcoin hediye kartlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Manor ve Valora, İsviçre’deki mağazalarında Bitcoin hediye kartları satmak için mevcut kripto popülaritisinden yararlanıyor.

İsviçre’nin kripto patlaması, perakendecilerin Bitcoin (BTC) kuponları ve hediye kartları dağıtmasıyla başka bir boyuta girdi.

İsviçre merkezli günlük Tages-Anzeiger’e göre, ülkenin en büyük mağaza zinciri olan Manor, şimdiden 59 şubesinde Bitcoin kupon kartları satıyor.

Bu arada perakende devi Valora, 1 Nisan’dan itibaren ülke çapındaki kiosklarında BTC hediye kartları satmaya başlayacak.

“Cryptonow” olarak adlandırılan Bitcoin kuponları, bir kripto para birimi finansal hizmetler firması olan Värdex Suisse’in stoklarından alınmıştır. Värdex ayrıca büyük İsviçre kripto borsası Bitcoin Suisse’in bir yan kuruluşudur.

Värdex’in operasyon başkanı Simon Grylka’ya göre, Cryptonow, sanal para kazanmak için olağan yolların gözünü korkutan olası kripto para birimini benimseyenler için basit bir başlangıç ​​kanalı sunuyor. Grylka için Cryptonow kuponu dijital altın paralara benzetilebilir.

Cryptonow kupon kartları 100 ila 500 frank (107 ila 535 $) arasında değişen üç farklı varyantta satışa sunulacak. Värdex Bitcoin hediye kartı ürünü, İsviçre’nin kripto ve blok zinciri endüstrisindeki devam eden büyümeyle birlikte geliyor.

Cointelegraph tarafından daha önce bildirildiği gibi, Crypto Valley’deki en büyük 50 blockchain firması 2020’nin ortalarından bu yana % 680’den fazla değer kazandı.

BTC’nin satıcı tarafından benimsenmesi hala artarken, Cryptonow sahipleri Bitcoin hediye kartlarını nasıl harcayacakları konusunda belirli sınırlara sahip.

Şu anda, kullanabilecekleri seçenekler, kuponları bir borsa hizmeti yoluyla kullanmak veya karta yüklenen BTC miktarını Värdex tarafından işletilen 70 Bitcoin ATM’sinden birini kullanarak satmak olacak.

Bununla birlikte, tüketiciler tarafından kartları almak için alınan sabit ve marjinal ücretlerle, Cryptonow şu anki yinelemesinde çoğunlukla Bitcoin edinmenin yeni bir yolu gibi görünüyor.

Kriptodan hediyeye kart ticareti sunan birkaç cadde varken, Cryptonow, kripto para birimi ile yüklü hediye kartları sunan ilk ürünlerden biri.

Kripto para satın almak için hediye kartlarının kullanılması, eşler arası ticaret arenasında özellikle az gelişmiş finansal hizmetler altyapısına sahip yargı bölgelerinde popüler bir yol olarak kullanılıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin