İşte Bitcoin’i 25 bin dolar seviyesine ulaştıracak en önemli neden!
İşte Bitcoin’i 25 bin dolar seviyesine ulaştıracak en önemli neden!

İşte Bitcoin’i 25 bin dolar seviyesine ulaştıracak 3 neden!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fundstrat kurucu ortağı ve stratejisti Tom Lee, Bitcoin’in fiyatıyla ilgili önemli bir açıklama yapmak için CNBC’de bir programa katıldı. Tom Lee, önceki tahminini yenileyerek Bitcoin’in yakında 25.000 dolar seviyesini aşacağını belirtti. Tom Lee’ye göre işte Bitcoin’i 25 bin dolar seviyesine ulaştıracak 3 neden!

İşte Bitcoin’i 25 bin dolar seviyesine ulaştıracak en önemli neden!

Bitcoin dün 8.000 doların altına düştükten sonra, Bitcoin için tablo olumsuz görünüyordu. Yazım sırasında Bitcoin, 7.401 dolar seviyelerinden işlem görmekte ve bu yılın getirdiği karları ortadan kaldırmakta. Tom Lee, Bitcoin’deki düşüşün “tipik kripto volatilitesine” bağlı olduğuna inanıyor ve tahminini gerçekleştirecek üç faktörü belirtiyor.

Tom Lee, Bitcoin‘de fiyat artışını tetikleyebilecek en temel faktörlerden birisinin kripto alanıyla ilgilenirken yasal belirsizliklerden ötürü tam olarak sektöre giremeyen kurumsal yatırımcılar olduğunu vurguluyor. Tom Lee, grafiklerin “insanlar için oldukça ürkütücü” olduğunu söylerken, dijital dünyaya güveni sağlamanın bir yolu olarak Blockchain kavramının çok fazla yaygınlaşmaya başladığını da belirtiyor.

“Kurumsal yatırımcılar, Bitcoin’in rallisine zemin hazırlıyor.”

Tom Lee’nin fiyat tahminini gerçekleştirecek üç faktörden biri, Bitcoin üretiminin maliyeti. Tom Lee, üretim maliyetinin işlem görmeye başladığına inanıyor. Bitcoin, 8.000 dolar civarında bir fiyatla satılıyor. Tom Lee ayrıca kurumsal yatırımcıların fiyat artışlarını tetikleyecek en önemli etmen olduğunu vurguluyor ve sözlerine şunları ekliyor:

Kurumsal yatırımcıların kripto paralara, çok fazla ilgi duyduklarını düşünüyorum. Ancak henüz kripto sektörüne giriş yapmadılar. Çünkü sektörde hala birtakım belirsizlikler var. Ama bir varlık sınıfı olarak kriptolara fazlaca ilgi mevcut. Bu da piyasanın en önemli kripto para birimi olan Bitcoin’in rallisine zemin hazırlıyor.

“Kripto paralara yönelik yapıcı düzenlemeler Bitcoin’i bir mitinge itecek.”

Kripto paralar hala gerçek dünyada dijital varlıkları karşılamak için yeni düzenlemelerin geliştirilmesini bekliyor. Tom Lee, kripto paralara yönelik yapıcı düzenlemelerin Bitcoin’i bir mitinge iteceğine inanıyor. Ayrıca Tom Lee sözlerine şunları ekliyor:

Bitcoin 8.000 dolar seviyelerinde ve insanlar mutsuz. Ancak Bitcoin’de 8.000 dolar ila 25.000 dolar arasında bir hareket olacak.

Bitcoin yazım sırasında %6 oranında düşüşle 7,415 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Bitcoin’in piyasa değeri ise 126 milyar dolar.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin