Helal Bundle (HALAL)
Helal Bundle (HALAL)

Coinbase, islami yasalara uygun Helal Bundle çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinBundle‘dan önce, kripto alanında paketlenmiş dijital para birimi yatırım çözümleri duyulmadı. Şimdi, platform müşterileri için, Coinbasic Bundle, Helal Bundle ve Top-20 Bundle olmak üzere üç yeni paket geliştirdi. Bu üçünün eklenmesi, CoinBundle’da sunulan toplam paketleri altıya çıkardı. Önceden, yatırım platformu üyelerin risk profillerine göre üç paket sunulurdu. Yeni eklenen Muhafazakar, Agresif ve Gelişen Paketler’de bir çok kullanıcının ilgisini çekicek gibi.

Coinbasic Bundle (TEMEL)

Son zamanlarda, Coinbase kripto para borsası Coinbase Bundle açıkladı. Coinbasic Bundle esasen Coinbase Bundle’ın daha uygun fiyatlı, daha basit ve daha verimli bir versiyonu. Düşük ücretler nedeniyle, bu pakete abone olan kullanıcılar,%25’e varan bir YG’ye sahip. Üstelik, en ucuz Coinbasic Bundle, talep edilen minimum 25 dolara kıyasla cep dostu olan 5 dolarlık bir ücrete sahip. Bu paket dünya çapında 140’dan fazla ülkede kullanıcılar için kullanılabilir.

Helal Bundle (HELAL)

Adından da anlaşılacağı gibi, bu paket İslami yasalara uygun. İslami Finans kurallarına uyan ilk dijital varlık paketi. Bu pakete dahil edilen tüm kripto paralar, bir İslam alimi tarafından uygunluk açısından dikkatle değerlendirilmekte. Bu eşsiz ürünün piyasaya sürülmesi ile şu anda 1,8 trilyon doların üzerinde bir değere sahip olan Müslüman müşterilerin katılımını artırma olasılığı yüksek.

Top-20 Bundle (TOP20)

Bu paket, piyasa değeri açısından en iyi 20 dijital para birimini içermekte. Dijital varlık yatırımlarını ayrı ayrı satın almak zorunda kalmadan çeşitlendirmek isteyen müşteriler için tasarlandı. Şaşırtıcı bir şekilde, bu paket aynı zamanda 5 dolara kadar da kullanılabilir.

CoinBundle projesinin temel amacı, dijital para birimlerinin ve Web 3.0 teknolojisi kitlesinin benimsenmesini teşvik etmek. Bu nedenle platform, acemilerin kripto paralarla tanıştırmak için basit bir kullanıcı arayüzü geliştirdi. Yeni yatırımcılar rahat olduktan sonra, yatırımlar güvenilir bir vesayetci ile güvence altına alınır. Ayrıca, Blockchain projelerinde yatırım zamanı için ödül olarak token kazanırlar.

CoinBundle Conversations yatırımcıların motivasyonunu sağlayacak

Daha sonra CoinBundle, kullanıcıların kişiselleştirilmiş dijital varlık gruplarını ekosistemin diğer üyelerine satacağı bir platform olan BundleMarket’i piyasaya sürmeyi planlıyor. Yukarıda belirtilen yeni paketlerin tanıtımı, bu hedefe doğru ilk adım. Ayrıca şirket, aynı zamanda CoinBundle Conversations olarak bilinen bir ürünü de piyasaya sürecek. Bu, potansiyel yatırımcıların motivasyonu amacıyla kripto para birimi sektöründen önde gelen yatırımcılarla tartışmaları içeren bir dizi YouTube videosu ve podcast.

CoinBundle’ın CEO’su Saad Rizvi’ye göre, yeni sunulan paketler, kullanıcıların yatırım yapmaları için uygun bir yol sunuyor. Şirket, portföy tabanlı dijital varlık yatırımı çözümlerinin sağlanmasında küresel bir lider olmaktan heyecan duyduğunu da sözlerine ekliyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin