IOHK, Cardano ekosistemiyle ilgili son gelişmeleri paylaştı!
IOHK, Cardano ekosistemiyle ilgili son gelişmeleri paylaştı!

IOHK, Cardano ekosistemiyle ilgili son gelişmeleri paylaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IOHK, Cardano ekosistemindeki en önemli güncellemeler hakkında bilgi paylaştı. Cardano’nun ana şirketi IOHK; listeler, ana ağ lansmanları, geçişler, ortaklıklar ve daha fazlası dahil olmak üzere Cardano ekosistemindeki en önemli güncellemeler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Uzun bir mesaj dizisi, çeşitli çözümler geliştirmeye odaklanan çeşitli projeler hakkında bilgiler içeriyordu. Geçen hafta, bir bulut bilişim platformu olan IagonOfficial, Cardano’ya geçişini duyurdu.

Hareketin ardından IagonOfficial, token arzının %50’sinden fazlasını Ethereum üzerinde köprüledi. Cardano‘nun ilk NFT kredi platformu Lending Pond da ana ağda yayına girdi. Platform, ana ağ lansmanından sonraki bir hafta içinde 90.000’den fazla hacme sahip bir kredi almak için Cardano NFT’lerinin kullanılmasına izin veriyor. NFT kredi platformu ayrıca Cardano tabanlı DEX Sundaeswap ile ortaklığını duyurdu.

Geçen hafta, Cardano’nun ticari kolu EMURGO, zincir içi KYC’yi yerleştirmek için Blockpass ile ortaklığını açıkladı. Bu ortaklık sayesinde Blockpass uygulamasına Cardano kripto adresleri eklenecek ve Cardano ekosistem projeleri için zincir üstü KYC hizmetleri sunarak KYC gereksinimlerini optimize etmiş olacak.

Cardano ve Terra Virtua resmi işbirliği

IOHK Cardano ve Terra Virtua’nın resmi ortaklığa işaret eden Cardano Summit NFT’lerinin gelişinin haberini paylaştı ve 3.000’den fazla parçanın basıldığını belirtti.

Haberlere göre Charles Hoskinson ve Terra Virtua CEO’su Jawad Ashraf, 25 Nisan’da Cardano ve Terra Virtua’nın işbirliğini ve gelecek planlarını görüşmek üzere Twitter Spaces düzenledi.

Ağ büyümesiyle kaydedilen ilerlemeye rağmen, ADA’nın değeri hâlâ düşük seviyelerde kalıyor. Elde edilen verilerine göre, ADA son 24 saatte %7 artışla yayınlandığı sırada 0,89 dolardan işlem görüyordu. Santiment tarafından sağlanan zincir içi ve piyasa verilerinin önerdiği gibi, Cardano ve diğer altcoinler daha önce kapsanan MVRV Divergence’a göre tarihi bir “satın alma fırsatı” bölgesine girdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin