Öngörüleri tutan analistten yeni bir Bitcoin tahmini geldi
Öngörüleri tutan analistten yeni bir Bitcoin tahmini geldi

İki usta analistin güncel Bitcoin tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin bir kez daha 12.000 dolarda güçlü bir direnç gösteriyor.

Önde gelen kripto para birimine yönelik 2 usta analistin güncel Bitcoin tahminleri sizlerle.

Ari Paul: “Biraz BTC, biraz altın alın.”

Kripto para yatırım şirketi BlockTower Capital’ın yatırım sorumlusu Ari Paul, Twitter’daki 138.000 takipçisine “tuhaf bir makro ortama” girdiğimizi söyledi:

BTC’nin önümüzdeki 5 yıldaki genel trendden faydalanacağına ve kelimenin tam anlamıyla kariyerine devam edeceğinden eminim. Fakat zaman önemli. Ben ilk hamleden kararsızım. Keskin bir düşüşte daha fazla satın almak için biraz BTC ve biraz da altın almanızı öneririm.

John Isige: “Bitcoin yükseliş trendi bozulmadı.”

Popüler Bitcoin haber sitesi FXStreet’in analisti John Isige, Bitcoin’in genel yükseliş trendinin bozulmadan kaldığını söyledi:

Bitcoin Salı günü alım satım sırasında birkaç kilit destek alanına karşı zorlandı. Satıcılar 12.000 dolarlık kritik seviyeye sızmayı başardılar. Aşağı yönde bir bacak 10.500 doların altına uzadı. Ancak Bitcoin’in genel yükseliş trendi bozulmadan kaldı. Yükseliş eğilimi etkilenmedi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin