İki Japon kripto para borsası, fsa, kripto para borsası, japonya
Japon kripto para borsası

İki Japon kripto para borsası kapanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İki Japon kripto para borsası, 500 milyon dolarlık hack olayından sonra düzenleyici kuruluşlardan giderek artan incelemeler sonucunda faaliyetlerine son vereceği bildirildi.

Nikkei’ye göre Bay Exchange ve Tokyo GateWay kripto para borsaları, daha önce Japonya’nın Finansal Hizmetler Dairesine (FSA)başvuruda bulundular. Ocak ayı sonlarında Coincheck’e düzenlenen hack saldırısı sonrasında, 8 Martta iç protokollerini desteklemesini gerektiren bir emir aldığını söyleyen Mr.Exchange, konuyla ilgili basın bülteninde herhangi bir resmi açıklama yapmadı.

İki Japon kripto para borsası denetimler sonrası kapanıyor

Nikkei’nin haberine göre kullanıcılar paralarını çekene yada iade edilene kadar kapanma olmayacak. Bu ayın başlarında, Japon regülatörleri güvenlik açıklarını gerekçe göstererek kripto para borsası olan FSHO ve Bit Station’ı askıya almışlardı. Nikkei’e göre bu kapanmaların devamı gelebilir.

Japonya’daki kripto para borsaları, geçtiğimiz Mart ayında yürürlüğe giren bir yasanın öngördüğü şekilde FSA’ya kayıt olması gerekiyor. Bazı borsalar bugüne kadar lisans almış olsa da, düzenleyiciler yine de Coincheck hack’in ardından sektördeki gözetimini hızlandırdı.

Coindesk

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin