Malezya'dan Binance şoku: Borsanın ülkede faaliyet göstermesi yasaklandı
Malezya'dan Binance şoku: Borsanın ülkede faaliyet göstermesi yasaklandı

İki büyük duyurunun ardından Binance Coin (BNB) değerini katlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm piyasaların yeniden toparlanmaya başlamasıyla, işler çok daha ilginç olacak. Bugün piyasada Binance Coin (BNB) fiyatı, işlerin oldukça hızlı nasıl geliştirebileceğini gösteriyor.

Binance Coin (BNB) fiyatı değerini katlıyor

Yerel kripto para birimleri söz konusu olduğunda her zaman yüksek beklentiler olur.  Binance borsasının para birimi, Binance Coin söz konusu olduğunda çoğu zaman plana göre işler iyi gitti. Her ne kadar değeri 2018’de oldukça iyi olsa da son birkaç hafta içinde çok büyük bir düşüş yaşadı. Bu kayıpların bir kısmı şu anda hızlı bir şekilde geri kazanılmakta ki bu da göz önünde bulundurulması oldukça ilginç bir durum.

Geçtiğimiz 24 saat içinde Binance Coin’in fiyatı ile ilgili bazı ilginç gelişmeler oldu. Değeri, USD değerinde %8’in üzerinde arttı ve Bitcoin üzerinde de benzer bir kazanç oldu. Belki de daha etkileyici bir gelişme, BNB’nin de Ethereum’a göre %9,5’in üzerinde bir kazanç sağlaması. Bu da bir süredir ilk kez BNB’nin tekrar 5,5 dolar seviyesini geçmesini sağlıyor.

Binance yeni stabil coin

Binance Coin (BNB) iki ayrı platformda kabule ediliyor

Böyle bir Binance Coin fiyat artışını garanti eden bu hafta birkaç önemli gelişme gerçekleşti. Haberin ilk dalgası, Decentraland ve Binance arasında bir ortaklık şeklinde geliyor. BNB gelecek LAND ihalesinde kabul edilen kripto paralardan biri olacak ve bu da Binance Coin için listeye yeni bir kullanım örneği ekleyecek. Bunlar gibi tokenler, başlangıçta Binance Borsası için tasarlanırken, uzun vadede birçok farklı amaca hizmet edebilir.

İkincisi, artık Trip.io platformunda Binance Coin tokeninin kabul edildiği görülecek. Daha özel olarak, müşteriler, BNB tokenini kullanarak dünya çapında 450.000’den fazla otel ve lojman için rezervasyon yapabilirler. Bu onu, her şeyden önce ve Binance borsasındaki ücretlerin düşürülmesi için kullanılarak, para çekme işleminin ötesine geçen çok faydalı bir token haline getirir. Bu çok olumlu bir gelişme.

Zhao açıkladı: Binance, IPO yapmayacak.

Bu yeni haberler ile yatırımcıların BNB algısı değişebilir

Ayrıca, kullanıcıların BNB tokenlerini satın aldıklarında ne elde ettikleri konusunda bir karışıklık var. Bu, borsadaki işlem ücretlerini düşürmek için bir fayda göstergesi, ancak bazı insanlar bunun bir şirket olarak Binance’in payına sahip olmalarını da sağladığını varsayar.  Gerçek yatırımcıların Binance’de bir hisseye sahip olaması mümkün değil. Twitter’da bunun “akıllı bir boşluk” olduğunu iddia eden ilginç bir tartışma gerçekleşti.

Bu kazanımları takiben, Binance Coin fiyatı için geleceğin ne getireceğini görmek ilginç olacak. Bu mevcut eğilim oldukça iyi, ancak bunun devam edip etmeyeceğini göreceğiz. BNB, piyasa değeri açısından 15. sırayı koruyor. Ancak bu yeni gelişmeler ile yatırımcıların BNB algısı birçok farklı şekilde değişebilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin