ICON ve SK Planet yerel ekonomiyi canlandıracak
ICON ve SK Planet yerel ekonomiyi canlandıracak

ICON ve SK Planet ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICON Vakfı bu haftaki açıklamasında, ICON’un Blockchain Technology ve Business Cooperation için SK Planet ile bir mutabakat zaptı imzaladığını duyurdu. SK Planet, Güney Kore’nin en büyük telekom şirketi olan SK Telecom’un bir yan kuruluşu. ICON ve SK Planet, OK Cashbag ve Syrup gibi Kore’nin lider mobil servisleriyle ICON’un Blockchain teknolojisini birbirine bağlayarak yeni müşteri değerleri ve iş fırsatları yaratmak için birlikte çalışacak.

ICON ve SK Planet yerel ekonomiyi canlandıracak

ICON Vakfı’ndan J.H. Kim ortaklık hakkında şunları söylüyor:

OK Cashbag ve Syrup hizmetleri ile zaten halk tarafından yaygın olarak kullanılan SK Planet ile işbirliği sayesinde ICON, Blockchain‘i daha popüler hale getirmek için sıkı çalışmaya devam edecek.

SK Planet daha önce nakit paralarını, OK Cashbag  Blockchain’ine tanıtmayı planladığını duyurdu. OK Cashbag, 35 milyonu aşkın kullanıcıyla Güney Kore’nin en popüler programı. ICON ve SK Planet, yerel ekonomiyi canlandırmak için küçük ve orta ölçekli işletmeleri desteklemek amacıyla birlikte çalışacak. Bu amaçla, Blockchain geliştiricileri ve akademi ile işbirliği yaparak sağlıklı bir Blockchain endüstrisini teşvik edecek.

ICON fiyatı tırmanışa geçti

Açıklamanın ardından ICX fiyatı 0,57 dolardan 0,60 dolara fırladı. O zamandan beri ciddi bir düşüş göstermedi, şimdi 0,60 doların biraz üzerinde. SK Planet pazarlama sorumlusu JM Park, Blockchain’in platformlarının geleceği olduğuna inandığını şu şekilde açıklıyor:

Blockchain, orta ve uzun vadede mevcut sektördeki pazar dönüşümünü teşvik edecek en önemli teknolojilerden biri gibi görünüyor.

ICON (ICX) Fiyat grafiği
ICON (ICX) Fiyat grafiği

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin