featured

Huobi Token, kripto kışında uzakalara yelken açtı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hong Kong merkezli kripto borsasının yerel varlığı Huobi Token, bu hafta dikkatleri üzerine çekti. Yüzde 70’in üzerinde bir sıçrama yapan HT, yatırımcısına son 1 haftada büyük para kazandırdı.

Tron kurucusu Justin Sun, “on milyonlarca” Huobi Token (HT) sahibi olduğunu iddia ederek, Hong Kong merkezli borsadaki rolü hakkında daha fazla spekülasyona yol açtı.

Bununla birlikte, bu haftanın başlarında kripto gazeteci Wu Blockchain, Sun’ın gizemli satın almayla bağlantılı olabileceğinden bahsetti. 

Justin Sun, Perşembe günü Bloomberg’e, kendi adına “on milyonlarca” Huobi’nin tokeninin dünyanın en büyük sahiplerinden biri olduğunu söyledi. Ancak gelecekte Huobi için bir hamle yapma olasılığını dışlamasa da henüz hazır olmadığını da sözlerine ekledi.

Huobi Token, Justin Sun ile beraber harekete geçti

Huobi Token fiyatı 19 Ekim’de büyük bir yükseliş hareketi başlattı. Sadece beş gün içinde %85 arttı. Bu varlığın 8.20 dolara kadar yükselmesini sağladı. Ancak Huobi Token’n fiyatı, 8,10 dolarlık yatay direnç alanı tarafından reddedildi ve uzun bir üst fitil oluşturdu. 

8,10 dolarlık alan daha önce Kasım 2021’den bu yana destek görevi görüyordu. Bu nedenle, kritik bir seviye olarak kabul ediliyor. HT fiyatı bunun üzerine çıkmayı başarana kadar, trend yükseliş olarak kabul edilemez. Bu alanın üzerindeki bir hareket, artış oranını büyük ölçüde hızlandırabilir.

Huobi Token için veriler ne söylüyor?

Bazı yönlerden sürekli bir artış olmasına rağmen, daha düşük seviyeler de yaşadı. Santiment’e göre, 13 Ekim’de 74.23 milyona yükselen HT tek günlük tirajı azalmıştı. Zincir üstü analitik platform, baskı sırasında dolaşımın sadece 93.800 olduğunu ortaya çıkardı.

Tersine baktığımızda, Huobi Token 24 saat aktif adresleri artmayı bırakmamıştı. Haber esnasında zamanında, 339’a kadar çıktı. Bu, ticarette biraz kolaylık olmasına rağmen, HT’nin hala kripto pazarında ilgi çeken bir token olduğu anlamına geliyor.

Ek olarak, aktif adreslerin yansıması, kripto topluluğunun Sun’ın yargısına güvendiğini gösterebilir. Döviz tarafında ise aktif mevduatların  azaldığı görülüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin