Charles Hoskinson'a göre düzenleyiciler 2022'de NFT'leri hedef alacak

Charles Hoskinson’a göre NFT’ler, 2022’de düzenleyicilerin hedefi olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun kurucusu ve geliştiricisi Charles Hoskinson, 2022 ve sonrasında hükümetlerin ve düzenleyicilerin, kripto para birimleri ve ICO’larda yaptıkları düzenlemelere benzer şekilde takas edilemez tokenleri (NFT’ler) kısıtlayacaklarını tahmin ediyor.

Hoskinson, 2022 arifesinde bir YouTube videosunda Cardano projesi ve kripto endüstrisi hakkında konuşurken bazı tahminlerde bulundu.

2022’nin Cardano için en iyi yıllardan biri olacağına olan güvenini dile getirerek, sistemin bağlı kuruluşlar ve topluluk projeleri ile çok ilerleme kaydettiğinin altını çizdi.

Matematikçi, 2021’deki Cardano zirvesine 120 bin kişinin katıldığını ve insanların ekosistemin kendileri için nasıl çalıştığını gördüğünü söyledi.
Ayrıca, pazarın çok hızlı büyüdüğünü söyledi ve “bu kadar hızlı büyümenin iyi ya da kötü sonuçlarını bir endüstri olarak sindireceğiz” diye ekledi.

Hoskinson: Ripple davayı kazanacak, NFT’ler düzenleyicilerin hedefi olacak

Videoda yaptığı bazı tahminler arasında, “muhtemelen Ripple davasıyla ilgili bir çözüme kavuşacağız” derken, bu noktada Ripple’ın kazanacak gibi göründüğünün altını çizdi.

NFT’ler hakkında konuşan Hoskinson, 2022 ve sonrasında, sektörde özellikle DeFi ve değiştirilemez tokenleri (NFT’ler) kısıtlayan çok sayıda düzenleyici katılımı göreceğimizi söyledi.

ICO’ların ne olduğuna ve düzenleyicilerin 2018 ve 2019’da bunları nasıl hedeflediğine dair bir örnek verdi.

Son zamanlarda, Hoskinson, Cardano’nun 2022 planları hakkında konuşurken, Cardano’da çoğu NFT olmak üzere iki milyon varlığın yayınlandığını açıkladı. Şu anda ağ üzerinde merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) oluşturmak için 127’den fazla projenin kod yazdığını ve önümüzdeki üç ay içinde piyasaya sürülecek yaklaşık 20 ila 30 proje olduğunu da sözlerine ekledi.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin