Hedge fonu devi 2021 başı için taahhüt verdi: Milyar dolarlık Bitcoin ve Ethereum alacaklar!
Hedge fonu devi 2021 başı için taahhüt verdi: Milyar dolarlık Bitcoin ve Ethereum alacaklar!

Hedge fonu devi 2021 başı için taahhüt verdi: Milyar dolarlık Bitcoin ve Ethereum alacaklar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg’in haberine göre kurumsal Bitcoin (BTC) yatırımlarında büyük bir kargaşa yaşanırken, riskten korunma fonu devi One River Dijital Varlık Yönetimi, kripto para birimlerinde 600 milyon dolardan fazla bir birikim yaptı.

Hedge fonu 2021 başında 1 milyar dolarlık Bitcoin ve Ethereum alıyor

Son rapora göre, riskten korunma fonu devi, 2021’in başlarında Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) alımları için toplam 1 milyar dolar taahhüt etti. One River Asset Management CEO’su Eric Peters kripto yatırımlarını idare etmek için özel bir kurulum yaptıklarını ve One River Digital adlı bir şirket kurduklarını belirtti. Hedge fonu CEO’su, Brevan Howard Asset Management’ın kurucu ortağı Alan Howard ile de el ele verdi.

Peters şöyle konuştu:

Bu yeni varlık sınıfına nesilsel bir tahsis olacak. Akışlar daha yeni başladı.

Howard, One River Digital’in fonlarına yatırım yapmanın yanı sıra, iş dünyasından da hisse satın alacak. Ayrıca, Howard’ın kendi şirketi Elwood Asset Management, One River Digital’a pazar analizi, ticaret hizmetleri ve teknik destek sağlayacak.

Kurumsal ilgi zirve yaptı

Bloomberg raporuna göre Peters, Ekim 2020’nin başlarında Bitcoin (BTC) ve Ethereum’da (ETH) bir artış beklemişti. Sonuç olarak One River Digital, geçtiğimiz ay BTC satın alımını 16.000 dolar fiyatla tamamladı. Bitcoin (BTC) fiyatı bugün %6,6’nın üzerine fırlayarak tüm zamanların en yüksek seviyesi 20.600 doların  üzerine çıktığı için şirketin yatırımı şimdiden yaklaşık% 30 getiri sağladı.

COVID-19 ekonomik krizi, kripto varlıkları için en büyük destek oldu. Eşi görülmemiş para politikası önlemleri, kurumları Bitcoin ve kripto para birimlerine yaklaştırdı. Sonuç olarak, son birkaç aydır Bitcoin’e gelen bir kurumsal para akışı oldu.

Peters, “Covid-19 bu geçiş için nihai katalizörü sağladı.” dedi.

Bu, kariyerimde gördüğüm en ilginç makro ticaret.

Peters ayrıca, amacının dijital varlıklarla etkileşime girmek isteyen kurumsal oyuncular için bir “mavi çipli vekaletname” oluşturmak olduğunu da sözlerine ekledi. Fonlar, toplam işlem tutarının %1’ini alacak ve yatırımcıların bir gün içinde satış yapmasına olanak tanıyacak. 

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin