HBAR geleceğin NFT başlangıcını yapabilecek mi?

Hedera coin neden bu kadar popüler oldu? 2023 yılında bizleri ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ayı sezonunda en çok öne çıkan projelerin geliştirilmesidir. Kaliteli ve uzun soluklu platformlar ayı döneminde kendini gösteriyor. Bunlardan biri de Hedera coin oldu.

Hedera ağı, NFT pazarında daha fazla büyüme sağlayacak yeni bir teklif sundu. En iyi Blockchain ağları, 2023’te büyüme fırsatlarından yararlanmanın temellerini atıyor. Hedera’nın önümüzdeki yıl NFT pazarı için daha fazla büyüme bekleniyor.

Hedera, Blockchain ağına özgü olacak yeni bir açık kaynaklı NFT madencilik platformu olan Mintbar’ın lansmanını duyurdu. Duyuruya göre Mintbar, Hedera kullanıcılarının NFT’leri kolay, hızlı ve uygun maliyetli bir şekilde basmasına olanak tanıyacak. Bu, NFT performansı söz konusu olduğunda ağ için önemli bir harekettir.

Hedera gelişmeleri

HBAR, sadece NFT alanında bir gelişme sağlamadı. Aynı zamanda Dünya Kupası ile resmi olarak Metaverse oyunu tasarladı. Hashgraph teknolojisini kullanan bir kamu ağı ve yönetim organıdır. 

“Hashgraph” terimi, hızlı, güvenli ve adil bir veri yapısı sağlamanın yanı sıra bunu verimli ve yeni bir şekilde yapan bir fikir birliği sürecini ifade eder. Hashgrpah, genellikle Blockchain 2.0 olarak adlandırılan, Hedera’nın kendi tescilli yazılımıdır.

Hedera coin, 2023 yılında nasıl fiyat görebilir?

Coinmarketcap verilerine baktığımızda, HBAR’ın fiyatı bir önceki güne göre %0,2 artarak 0,042 $ oldu . Kripto para biriminin fiyatı, Aralık 2021’de yaklaşık 0,32 dolardan işlem gördüğü geçen yıldan bu yana %85’in üzerinde düştü.

cryptopredictions.com web sitesi tarafından sağlanan tahminlere bakıldığında, HBAR’ın maliyeti önümüzdeki yıllarda bir kez daha artış yaşayabilir. Önümüzdeki yıllarda 5 doları görme ihtimali olursa HBAR coin’e yapacağınız 100 dolarlık yatırım 11.825 dolara çıkmış olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin