featured

Kötü bir ay geçiren AVAX’ı mayıs ayında neler bekliyor? Yükseliş yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX,  bir düşüş haftasını daha tamamladı. Mart ortasındaki sağlıklı bir yükseliş hareketinin ardından 2 Nisan tarihinde 103 dolar ile zirveye ulaştı ve nisan ayındaki aylık performansını düşüş ile 55,05 dolarda tamamladı.

Nisan, en iyi kripto para birimlerinin çoğu için genel olarak düşüş ayı oldu. Dünün en düşük seviyesi olan 55,05 dolardan geri döndükten sonra, altcoin bu yazı yazılırken 58,55 dolardan işlem görüyor. Aylık %47 oranında bir düşüş yaşayan AVAX, bunun sonucunda mart ayının en düşük seviyelerine gerilemiş oldu.

Geri dönüş mü, düşüşe devam mı?

Teknik göstergelerden MFI, güçlü düşüş momentumunu onaylıyor. Ancak –DI şu anda ADX’i geçiyor.

Bu da düşüş yörüngesinin hızının azalmak üzere olabileceği anlamına geliyor. Bu durumda ayılar bir miktar yukarı yönlü hareketi devralacak. En son düşüş hareketleri, şu anda RSI tarafından belirtildiği gibi altcoin’i aşırı satım bölgesine sokuyor.

AVAX grafik

Fiyatın yükselişe geçip geçmediğine bakarken bazı dikkat edilmesi gereken bazı yakın vadeli Fibonacci tabanlı fiyat seviyeleri vardır. 0,236 Fibonacci düzeltme çizgisi 63 dolar fiyat seviyesiyle eşleşir ve 0,382 Fibonacci çizgisi 69,10 dolar ile hizalanmıştır.

İkinci seviye, daha önce birçok kez destek olarak test edildi. Kısa vadeli direnç söz konusu olduğunda 73 dolar seviyesi de ilgi çekici olabilir ve 0,5 Fibonacci geri çekilme çizgisi çakışır.

Daha fazla olumsuzluk potansiyeli var mı?

AVAX şu anda aşırı satılmış olsa bile, hâlâ önemli bir düşüş olasılığı var. Piyasa faktörleri fiyatı baskılamaya devam edebilir. Yükseliş performansı veya devam eden fiyat düşüşü olasılığı, piyasa duyarlılığına bağlıdır.

Piyasa liderlerinin de genellikle düşüş performansı göstermesi, AVAX’ın da daha fazla olumsuzluk yaşayabileceği anlamına geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin