featured

Shiba Inu vs Cardano: Hangi altcoin’e yatırım yapmak daha akıllıca?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki sıralamada ilk 15 arasında bulunan altcoin’erden Cardano ve Shiba Inu, yatırımcıların oldukça yakından takip ettiği 2 altcoin. Her iki altcoin de 20 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip. Shiba Inu ve Cardano ağlarının blockchain alanında harika bir geleceği olduğunu söylemek oldukça önemli.

Cardano ve Shiba Inu, kripto para piyasasındaki yakından takip edilen blockchain’lerden. Bununla birlikte bu altcoin’ler, pazar erişimi ve blokchain gelişmeleri açısından oldukça rekabetçi. Bu yazının yazıldığı sırada her iki kripto para birimi de genel sıralamada ilk 15 arasında yer alıyor. Kripto para birimlerinin bu başarıları, alanın içindeki ve dışındaki yatırımcıları hangi kriptonun en iyi olduğu konusunda bir tartışmaya itti.

Shiba Inu

Geçtiğimiz haftalarda Shiba Inu, NFT ve metaverse teknolojisi ile kripto alanını adeta sallıyor. Ayrıntılı olarak, Shiba Inu, Haute couture markası John Richmond ile ortaktır. Sonuç olarak, John Richmond’un The Legends Live Forever kampanyası, fiziksel versiyonlarında 10,000 adet NFT’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Ayrıca, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki büyük bir BTC ATM operatörü olan Bitcoin of America (BTM), Shiba Inu’yu platformuna kabul etti. Bu nedenle, kripto hayranları ve yatırımcıları artık Amerika Birleşik Devletleri genelinde 1800 BTM’nin üzerinde Shiba Inu’da işlem yapabilir.

Yukarıda bahsedilen başarılar, Shiba Inu’nun son zamanlardaki başarılarından sadece birkaçı. Mevcut düşüş piyasasındaki rallisi de altcoin’in başarılarını artırmasına yardımcı oldu. Bu yazının yazıldığı sırada köpek temalı meme coin olan Shiba Inu (SHIB), 14,2 milyar dolardan fazla bir piyasa değerine sahip ve 0,00002599 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Cardano (ADA)

Öte yandan Cardano (ADA), 30 milyar doları aşan devasa piyasa değeri ile kripto para piyasasında oldukça güçlü bir duruş sergiliyor. Altcoin’in bu pazar performansı, uzaydaki agresif teknoloji geliştirmesinden kaynaklanmaktadır. Özellikle IOHK ve Cardano geliştirme ekibi, Vasil sert çatalını oluşturmak için çalışıyor. Hoskinson’a göre, hard fork yükseltmesi Cardano’ya büyük bir performans artışı getirecek.

altcoin ADA

Bugünlerde pazardaki düşüşe rağmen, Cardano topluluğunu büyütmeye devam ediyor. İlginç bir şekilde, ağın dünya çapında 3,2 milyondan fazla aktif cüzdanı var. Bu devasa cüzdan hacmi, Cardano’nun küresel olarak yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ettiğinin bir kanıtı. Bu yazının yazıldığı sırada Cardano’nun fiyatı, son 24 saatte yaklaşık 800 milyon dolarlık işlem hacmiyle 0,9 doların üzerinde işlem görüyor.

Bununla birlikte, her iki kripto para birimi de blockchain gelişimi açısından oldukça yüksek bir potansiyel gösteriyor. Bu nedenle, yatırımcılar için iyi seçenekler olduklarını söylemek doğru olacaktır. Bununla birlikte yatırımcılar, geri alınamayacak kayıpları önlemek için yatırım yapmadan önce kripto para birimlerini ayrıntılı bir şekilde incelemelidir.

COINQUORA


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin