featured

Boğalar hangi altcoin’de kontrolü ele almaya hazırlanıyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki düşüş hareketleri devam ediyor. Gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Axie Infinity fiyatı, yoğun satış hareketi nedeniyle bugün düşüş gösteriyor. Axie infinity için mevcut direnç 75,63 dolarda iken, destek ise 70,43 dolar seviyesinde bulunuyor.

Geçtiğimiz gün altcoin için fiyat analizleri karmaşık sinyaller gösteriyordu. Ancak günlük grafiğin kapanmasına doğru kripto para birimi düşüş ivmesine kapıldı. Düşüş eğilimi dünden beri devam ediyor. Satıcılar piyasayı kontrol ediyor ve satış baskısı oldukça yüksek. Bu baskı Axie infinity fiyatını 71,02 dolar seviyesine doğru itiyor.

Kripto para piyasası genel olarak, son 24 saat içinde düşüş ivmesi gördü. Kripto piyasasının lideri olan Bitcoin %0,68 oranında düşüş yaşarken en gözde altcoin olan Ethereum ise %1,26 oranında değer kaybı kaydetti. İstisnai olarak Cardano (ADA), %10,57 oranında bir kazançla piyasadaki en iyi performans gösterenler arasında yer alıyor.

Son 24 saatte Axie Infinity fiyat hareketi: AXS direnci test etmeye hazırlanıyor

Axie infinity, son 24 saat içinde 75,63 dolar ile 82,43 dolar aralığında işlem gördü. Bu da piyasada yüksek oranda volatilite olduğunu gösteriyor. Yüksek volatilite de piyasada istenen bir durum değildir.

İşlem hacmi %6,30 artarak 629 milyon dolara yükseldi. Bu arada, toplam piyasa değeri ticareti yaklaşık olarak 4,9 milyar dolar. Altcoin genel piyasa sıralamasında ise 35. sırada yer alıyor.

AXS 4 saatlik grafik analizi: Altcoin 75 doları geçebilecek mi?

4 saatlik bir grafikte, Axie Infinity üzerindeki satın alma baskısının onu 75,025 dolara itmesi nedeniyle alıcıların piyasayı kontrol ettiği açık. 78,025 doların üzerinde daha fazla değer kazanması muhtemeldir.

altcoin AXS grafik

4 saatlik grafiğe baktığımızda, AXS’nin dünden biraz daha yüksek olan 71,56 dolardaki destek noktasını hâlâ elinde tuttuğunu görebiliriz. Mevcut eğilim 81,025 dolarda tutarlılığı koruyabilirse, Axie Infinity’nin kripto para piyasası değerinde üst sıralarda yer alması bekleniliyor.

Göreceli Güç Endeksi, hafif bir yükseliş eğilimi göstererek 50 seviyesinin üzerine çıktı. Gösterge, altcoin’in fiyatı 75,63 doların üzerine çıktığından beri yüksek seyrediyor.

Axie Infinity fiyat analizinde sonuç olarak

Bugün altcoin’in fiyatı, dünün fiyatından da anlaşılacağı gibi bugün yükseliş gösteriyor. Ayrıca önümüzdeki günlerde de fiyatta bir artış olacağına işaret ediyor. Bununla birlikte, boğaların kontrolü ele alması ve sahneye daha fazla satın alma eylemi getirmesi koşuluyla fiyatın 75 doların üzerine çıkması bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin