featured

Kripto para piyasasındaki düşüş hareketlerine bu metaverse coin’i de karşı koyamadı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası bugün genel olarak düşüş eğilimindeydi. The Sandbox (SAND) da bugün piyasa eğilimine uyarak düşüş yaşadı. Metaverse odaklı token, 24 saat içerisnde yaklaşık olarak %3,9 oranında değer kaybetti.

Sandbox şu anda yaklaşık 4 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bu da piyasadaki genel sıralamaya göre 40. en büyük kripto para birimi yapıyor. En iyi 40 kripto para biriminden sadece altısı geçen günkü işlemlerde herhangi bir kazanç kaydetti. Bunların yarısı da 1 dolarlık fiyat noktasının yakınında kalacak şekilde tasarlanmış sabit paralar.

Piyasada ne oluyor?

Yatırımcılar şu anda yüksek riskli yatırımlardan kaçınıyor. Piyasa lideri olan Bitcoin son 24 saat içinde yaklaşık %1,3 oranında düşüş yaşarken en büyük altcoin Ethereum ise %2,9 oranında değer kaybı kaydetti. Ancak bu baskıyı hisseden sadece kripto piyasası değil. S&P 500 endeksi yaklaşık %1,9 oranında düşerken daha da fazla teknoloji ağırlıklı olan Nasdaq endeksi de yaklaşık %2,4 oranında düştü.

metaverse SAND

Yaşanan son geri çekilme hareketlerine rağmen bir metaverse coin’i olan SAND, geçen yıla göre hâlâ yaklaşık %8,500 oranında arttı. Kripto para biriminin inanılmaz fiyat kazanımları, The Sandbox’ın metaverse platformuna ilgi arttıkça geldi. Ancak piyasada kazananların çok az olduğu bir işlem gününde token’ın bir miktar değer kaybettiğini görmek şaşırtıcı değil.

Önümüzdeki günlerde yatırımcıları ne bekliyor?

Federal Rezerv, bu yıl gösterge faiz oranlarını birkaç kez yükseltmeye ve diğer ekonomik teşvik girişimlerini kısmaya karar verdiğinden, yatırımcılar riskli yatırımlardan uzaklaşıyor. Bazı yatırımcılar makroekonomik volatiliteden potansiyel bir sığınak olarak kripto para birimlerine akın ediyor. Ancak son aylarda kripto piyasasındaki fiyat hareketleri, bu alanının da daha geniş sorunların etkisine karşı pek bağışıklığı olmadığını gösteriyor.

Merakla beklenen metaverse heyecanına rağmen, SAND yüksek riskli bir yatırım olmaya devam ediyor. Platform yeni kullanıcıları çekmeye devam ederse veya daha geniş kripto piyasası başka bir güçlü yükseliş aşamasına yeniden girerse altcoin’in mevcut seviyelerinin önemli ölçüde üzerine çıktığını görmek şok edici olmaz. Ancak yatırımcılar ticaretin yakın vadede büyük olasılıkla oldukça oynak olacağını kabul etmeliler.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin