Haftanın yıldızı olan altcoinler umut vaat ediyor! Büyük yükselişe hazır olun!
Haftanın yıldızı olan altcoinler umut vaat ediyor! Büyük yükselişe hazır olun!

Haftanın yıldızı olan altcoinler umut vaat ediyor! Büyük yükselişe hazır olun!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fiyatlar bir direnç noktasına yaklaşırken, Cosmos art arda dördüncü seansta yükseldi. Cosmos (ATOM) kazançlarını artırırken, Tezos (XTZ) son zamanlardaki kayıplarını telafi ediyor gibi görünüyor ve boğalar görünüşte bu haftaki düşüşü satın aldı.

Cosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM), fiyatların art arda dört seans artması nedeniyle son yükseliş koşusunu uzattı. Token, gün içi %12 artışla 8,33 dolara yükseldi. Bu son hareketle birlikte, altcoin 8,9 dolarlık direnç seviyesine yaklaştı.

Biggest Movers: ATOM up for Fourth Straight Session, While XTZ Rebounds on Saturday Low

Yazım sırasında, altcoin önceki zirvesinden düştü ve şu anda 8,12 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, bu da Cuma gününün en düşük seviyesi olan 7,29 dolardan %11,75 daha yüksek.

Bu grafiğe bakıldığında, 14 günlük RSI göstergesinin 51’de bir tavana ulaşması ve şu anda 49’da izlemesiyle bugünün kazançları azalmaya başladı.

Dört günlük bir galibiyet serisinin ardından, boğalar kazanç sağlıyor gibi görünüyor. Ancak, yükseliş seansının devam etmesi için göreceli güçün direnç seviyesini geçmesi gerekiyor.

Tezos (XTZ)

Diğer taraftan, XTZ tokeni bugünkü ralliden önce arka arkaya dört seans düştü. Cuma günki 1,34 dolarlık dip seviyesinin ardından, XTZ/USD hafta sonuna başlarken gün içi en yüksek seviyesi olan 1,45 dolara yükseldi.

19 Haziran’daki kırılmanın ardından, Tezos bu tabanın üzerinde işlem yapmayı başardı. Boğalar, bu haftaki artan oynaklığa rağmen durumun bir kez daha böyle olmasını sağladı.

Biggest Movers: ATOM up for Fourth Straight Session, While XTZ Rebounds on Saturday Low

Genel olarak, altcoin şu anda geçen hafta aynı noktadan %7 daha düşük, ancak 10 günlük (kırmızı) hareketli ortalama, kısa vadeli momentumun hâlâ biraz daha yüksek olduğunu gösteriyor.

10 günlük ve 25 günlük MA’ların kesişmesi durumunda, sadece 1,70 dolarlık direncin kırılması değil, aynı zamanda boğaların 2 dolarlık işareti yeniden ele geçirme girişimi de olabilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin