Chainlink, staking bugün resmen yayına başladı

Popüler altcoin güçlü bir destek buldu! Sıradaki hareket ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink fiyat analizi, ayılar piyasaya hakim olmaya devam ederken altcoin’in 6 dolarlık desteğe düştüğünü gösteriyor. Şu anda boğalar 6 dolardan destek buldu ancak alıcıların tutunup tutamayacağı bilinmiyor.

Daha geniş kripto para piyasası, çoğu büyük kripto para birimi olumlu fiyat hareketleri kaydettiği için son 24 saat içinde bir yükseliş piyasası hissi gözlemledi. ATOM ve ONT sırasıyla %12,79 ve %6,70’lik kazanç elde etti.

Chainlink fiyat analizi: LINK 6 dolarlık desteğe düştü

Chainlink price analysis: LINK finds support at $6.00 1

MACD, histogramın yeşil rengiyle ifade edildiği gibi şu anda düşüş eğiliminde. Bununla birlikte, histogramın kısa yüksekliğinde gözlemlendiği gibi, gösterge son saatlerde düşük yükseliş momentumu gösteriyor ve bu da zayıf satış momentumuna işaret ediyor. Ne olursa olsun, histogramın koyu tonu, fiyat 6 dolarlık desteğin üzerinde sabitlendiğinden azalan bir satış baskısına işaret ediyor.

Son yedi gündeki net fiyat hareketi negatif kaldığından EMA’lar şu anda ortalama pozisyonun altında işlem görüyor. Bununla birlikte, piyasalar yükseliş hareketi gözlemledikçe, EMA’lar 12-EMA liderliği alarak ortalama çizgiye doğru ilerliyor.

RSI dün aşırı satım bölgesine kaldı, ancak o zamandan beri tekrar tırmanışa geçti. Yazım sırasında, endeks 50 ortalama seviyesine yakın işlem görüyor ve hafif satın alma baskısı göstermek için 42.64’te yukarı doğru hareket ediyor. Mevcut pozisyon, daha fazla aşağı hareket için düşük bir alan bırakırken, mevcut eğim, piyasanın her iki tarafında da düşük baskı olduğunu gösteriyor.

Fiyat yavaş yavaş 7,50 dolardan 6 dolar destek seviyesine hareket ederken Bollinger Bantları aşağı yönlü bir kanalda hareket ediyor. Şu anda, göstergenin ortalama çizgisi 6,15 dolar seviyesinde direnç gösterirken, alt limit 5,90 dolar seviyesinde destek sağlıyor.

Altcoin için teknik analizler

Genel olarak, 4 saatlik Chainlink fiyat analizi, 26 ana teknik göstergeden 12’si ayıları destekleyerek satış sinyali veriyor. Diğer taraftan, göstergelerin sadece beşi, son saatlerde düşük bir yükseliş varlığı gösteren boğaları destekliyor. Aynı zamanda, dokuz gösterge tarafsız bölgede duruyor.

24 saatlik Chainlink fiyat analizi bu hissi paylaşıyor ve yukarı doğru bir hareket öneren yalnızca iki göstergeye karşı aşağı doğru bir hareket öneren 14 göstergeyle bir satış sinyali veriyor. Analiz, orta vadeli grafiklerde varlık için zayıf satın alma baskısı gösteriyor. Bu arada, on gösterge nötr kalıyor ve yazım sırasında herhangi bir sinyal vermiyor.

Chainlink fiyatından ne beklenir?

Chainlink price analysis: LINK finds support at $6.00 2

Chainlink fiyat analizi, 7,5 dolardan düşüşün kısa vadeli bir düşüş rallisinin başlattığını gösteriyor. Şu anda, boğalar savaşmaya çalışırken fiyat 6 dolar işaretinde destek buluyor. Bununla birlikte, Bitcoin, 20 bin dolarlık kritik seviyenin altına düştüğü için altcoinlerin çoğuna yansıyor.

Yatırımcılar, boğalar bu seviyede destek bulurken, altcoin’in 6 dolar civarında yatay hareket etmesini bekleyebilir. Bu öneri, orta vadeli teknik analizlerle destekleniyor. Bu nedenle, fiyatın 7 dolar işaretine doğru potansiyel bir yukarı hareketle 5,90 dolar ile 6,50 dolar arasında hareket etmesi beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin