Bitcoin 12 Nisan Şanghay Güncellemesi

Hafta sonu Bitcoin ve altcoinler sakin başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün Amerika tarafından gelen veriler piyasa üzerinde anlık negatif etki oluşturdu. ABD Tarım Dışı istihdam verisi beklentilerin çok üzerinde gerçekleşti. Bu da aşağı yönlü tepkiyi ortaya çıkardı. Bitcoin ve altcoinler kimine göre bir alım fırsatı verdi.

Amerika aynı saat için işsizlik oranını açıkladı. Burada ise beklentilerin altında gerçekleşen bir veri paylaşıldı. Yaşanılan bu süreçte Bitcoin ve altcoinler akşama doğru daha hareketli kaldı. Günlük kapanış öncesinde ise dalgalanma daha fazla oldu.

Cumartesi günü ise Bitcoin, 23.500 doların altında hareketini sürdürüyor. 23K üstündeki bölgesi korusa da önemli bir destek bölgesinin altında kaldı. 23.500 dolar bir direnç olarak gözükebilir. Ancak Bitcoin’in haftalık yapacağı iyi bir kapanış önünü açacaktır.

Bitcoin ve altcoinler yeniden atağa kalabilecek mi?

Ocak ayında kripto piyasası hafta sonunu oldukça hareketli geçiriyordu. Son haftalarda bunun yaşanması beklentiyi yine çevirmişti. Fakat şu an gün başlangıcı daha sakin gerçekleşti. Yine de Ethereum’un Bitcoin’e göre daha pozitif kaldığını görüyoruz. Bu da altcoin piyasasının harekete geçirebilir.

Bitcoin ve altcoinler fiyatlanma noktasında 1 aylık grafikleriyle iyi bir kazanç sundu. 3 – 4 katına kadar değer kazanan kripto para birimleri görüldü. Fed’in faiz açıklamasının ardından ise şubat ayında piyasanın önü açıldığı düşüncesi hakim.

Şu an haberi yaptığımız esnada BTC/USD paritesi 23.350 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ethereum ise dolar karşısında 1.650 alanından alıcı arıyor. Çift hane kazanç sağalayan iki tane altcoin var. Bunlardan biri GMX, diğer ise Shiba Inu oldu.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin