BlockTower Capital kurucusu:
BlockTower Capital kurucusu: "Bitcoin 2024 yılına kadar 100.000 dolara ulaşabilir"

BlockTower Capital kurucusu: “Bitcoin 2024 yılına kadar 100.000 dolara ulaşabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BlockTower Capital kurucusu, Bitcoin’in 2024 yılına kadar neden ve nasıl üç haneli rakamlara ulaşabileceğini açıklıyor

Kripto hedge fonu BlockTower Capital’in kurucusu Ari Paul, Bitcoin’in 2024’ün sonuna kadar 100.000 dolarlık bir fiyata ulaşabileceğini belirterek yükseliş görüşünü dile getirdi.

Mevcut makroekonomik koşullar göz önüne alındığında, Bitcoin‘in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 100.000 dolara ulaşması, kolay olmasa da makul bir gelişme gibi görünüyor. Paul, finansal piyasalar 2021’de olduğu gibi riske açık hale gelirse, belki de bu hedefin gerçek olacağını söylüyor.

Bu nedenle, ana tetikleyici, Grayscale’in GBTC tröstü gibi geleneksel finans kurumlarından kripto pazarına itibari para akışı olabilir.

Tam tersi de gerçekleşebilir

Bununla birlikte, yatırımcı tahmindeki başka bir gelişmeyi de kabul ediyor. Piyasalar bir durgunlukla vurulduğunda ve borsa üçte bir oranında katlandığında, o zaman temel durum senaryosu BTC için 12.000 doların bile altında yeni düşük seviyeler olacaktır.

Ari Paul’un açıklamasına göre, şimdilik hem kendisi hem de BlockTower Capital, Bitcoin’in büyümesi üzerinde uzun süredir iddialı. Bu arada BTC, en son Ağustos 2022’de görülen seviyelerde 23.400 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin