Zilliqa (ZIL) 5 milyon dolar dağıtacak
Zilliqa (ZIL) 5 milyon dolar dağıtacak

Zilliqa (ZIL) tokeninin güncellemeleri ve yeni özellikleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zilliqa, test ağını başlatmak için hazırlanıyor. ZIL HODLers için hızlı güncellemeler geliyor. TestNet, Zilliqa (ZIL) Blockchain’indeki dApp’lere “yeni bir güvenlik seviyesi getirmeyi” amaçlayan Scilla olarak bilinen güçlü ve yeni bir akıllı sözleşme diline sahip olacak.

Zilliqa (ZIL) 5 milyon dolar dağıtacak

Aynı zamanda Zilliqa Blockchain’ine taşınmaya ve kullanım kolaylığına yönelik çeşitli yenilikler getiriyor. Geçtiğimiz günlerde duyurulan ve Zilliqa ekosisteminde yeni uygulamaların geliştirilmesini teşvik eden Zilliqa Ekosistemi Hibesi bunların başında yer alıyor. Ekosistemde araç veya uygulama yapan geliştiriciler bireysel olarak veya ekip halinde hibe başvurusunda bulunabilir. Hibe olarak ayrılan 5 milyon dolar araçlar veya dApp’ler yapanlara verilecek.

TestNet, madencilik ödüllerinin işleyişini de değiştiriyor. Değişiklikle birlikte Consensusa daha fazla katılım gösteren nodelar daha fazla token ile ödüllendirilecek. Nodeların katılım durumu imza sayılarıyla belirlenir. Zilliqa CEO’su Xinshu Dong konuya yönelik şunları söyledi:

Bu şema ile her node adil bir şekilde ele alınacak ve tokenler her dönem daha eşit dağıtılacak.

Zilliqa Vakfı, geliştirilen merkezsiz uygulamaların listesini paylaştı

TestNet’in amacı akıllı sözleşmeleri test eden bağımsız bir web tabanlı Scilla Entegre Edilmiş Geliştirme Ortamı uygulamak. Geliştiriciler Scilla’yla sağlanan arayüz üzerinden bir Blockchain ortamının simülasyonunu yapabilecek. Scilla aynı zamanda Zilliqa Blockchain’indeki tercüman ve dil bölümlerine büyük değişiklikler getiriyor. Zilliqa ekibinin kodladığı standart kütüphane de veri temelleri ve veri yapılarında basit işlemlerin gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Zilliqa Vakfı, ekosistem için geliştirilen merkezsiz uygulamaların listesini paylaştı. Spokkz bu uygulamaların en önemlisi olabilir. Spokkz uygulaması, 57 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip çevrimiçi yayın hizmeti Spuul’ın bir girişimi. Listede yer alan başka bir dApp, açık bir eğlence ağı olmayı amaçlayan Bolt. Uygulama, eğitim, içerik ve veri kaynaklarına erişmenin bir yolu olarak işlev görüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin