29 Aralık Zilliqa fiyat analizi: ZIL için kısa ve uzun vadeli tahminler, teknik görünüm
29 Aralık Zilliqa fiyat analizi: ZIL için kısa ve uzun vadeli tahminler, teknik görünüm

Zilliqa (ZIL) tokeni başka bir platforma daha ekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zilliqa (ZIL) tokeni başka bir platforma daha ekleniyor. Bir mobil uygulama olan Zebpay, Zilliqa (ZIL)’yı satın almak, satmak, ticaret yapmak ve geri çekilmek için 7 Haziran’da ticaretine başlıyor. Zebpay, ticaret başladıktan sonra ZIL transferinde karşılaşılan gecikmelerden kaçınmak için, kullanıcıları ZIL’i mobil cüzdanlarına taşımaya başlamalarını tavsiye ediyor.

Zilliqa (ZIL) tokeni artık Zebpay platformunda

Son zamanlarda Unocoin Borsası, Zilliqa ve Golem’i listeledi. Ancak Unocoin bu listelemenin ardından platformunda bir aksaklıkla karşılaştı. Zebpay, Hindistan’da kripto para birimi işlemlerinde kullanılan daha popüler mobil cüzdanlardan biri. IOS ve Android için kullanılabilir.

Zilliqa, ZIL madencilerinin sayısı arttıkça işlem hacminin artması için tasarlanmış bir Blockchain platformu. Zilliqa saniyede 1389 işlem yapabilir. Karşılaştırma için, Ethereum’un ortalama işlem oranı saniyede 15 işlemdir. Zebpay, kullanıcı için olabildiğince kolay ve sorunsuz bir deneyim olarak tasarlandığını iddia ediyor. Zebpay gün içi (aynı gün ve gece yarısı) işlemleri için yaklaşık %0,1’lik bir ücret talep ediyor. Zebpay’daki ticaret çiftlerinden bazıları şunlardır:

  • ETH-BTC
  • BCH-BTC
  • LTC-BTC
  • XRP-BTC
  • EOS-BTC
  • OMG-BTC
  • TRX-BTC
  • TRX-XRP

Zilliqa (ZIL) nedir?

Zilliqa, Singapur Ulusal Üniversitesi’ndeki laboratuvarlardan çıkan bir proje. Zilliqa, saniyede binlerce işleme ölçeklendirmek için tasarlanmış, dünyanın ilk yüksek kapasiteli halka açık Blockchain platformu. Zilliqa, ağ genişledikçe işlem oranlarını artıran yeni protokolüyle, sivriltme teorisini uygulamaya geçiriyor. Platform, makine öğrenimi ve finansal algoritmaların ölçekleme gereksinimlerini karşılamak için tasarlandı. Ayrıca güvenli, veri odaklı, merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesine de odaklanıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin