Binance üç yıl aradan sonra Çin’e geri döndü!
Binance üç yıl aradan sonra Çin’e geri döndü!

Binance CEO’su Changpeng Zhao: “Binance halka açılmayacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng ‘CZ’ Zhao, şirketin yakın gelecekte halka açılma planları olduğunu Twitter üzerinden inkar etti. Dev borsanın yeni bir CFO* ile çalışmaya başlamasının ardından bu dedikodular ayyuka çıkmıştı.

Yeni CFO Wei Zhouw, Wall Street’te oldukça ünlü

Goldman Sachs’ın Hong Kong şubesinin eski bir çalışanı olan Wei Zhouw, Wall Street’te ölçekleme ve büyüyen işletmeler konusunda uzmanlığa sahip.

Ünlü CFO’nun Binance’de işe alınması, şirketin yakında bir halka arz başlatılabileceği iddialarını başlatmıştı.

Zhao: “Zhouw’un beceri ve deneyimi büyümemize yardımcı olacak.”

CZ, bu söylentileri kamuoyu önünde inkar etti ve Binance’in yakın zamanda halka açılma planı olmadığını belirtti. Yeni CFO’nun beceri ve deneyiminin, şirketin ve genel olarak kripto sektörünün büyümesi için gerekli olduğunun altını çizdi.

https://twitter.com/cz_binance/status/1037978683045101568?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1037978683045101568&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.chepicap.com%2Fen%2Fnews%2F3521%2Fcz-denies-rumors-of-binance-ipo.html

Özellikle son zamanlarda ortaya çıkan IPO’lar, Bitmain’in devam eden sıkıntıları ile kripto dünyasında önemli bir gündem maddesi haline geldi. Çevrimiçi işlem platformu Robinhood da kendi IPO’larını başlatma planlarını duyurmuştu.

*CFO: Chief Financial Officer, Mali İşler Müdürü

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Wall Street devleri: “Bitcoin bir daha 20 bin doları görmeyecek.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin