"Zengin baba, yoksul baba"nın yazarı: Bitcoin'i kucaklayan Elon Musk'ı seviyorum

“Zengin baba, yoksul baba”nın yazarı: Bitcoin’i kucaklayan Elon Musk’ı seviyorum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Finans uzmanı ve popüler yazar Robert Kiyosaki, Tesla’nın devasa Bitcoin yatırımının iyi olduğuna inanıyor.

Önde gelen yatırımcı ve bir yazar olan Robert Kiyosaki, en çok “Zengin Baba, Yoksul Baba” adlı kitabıyla tanınıyor. O, Elon Musk’un Tesla’nın nakit rezervlerinin yaklaşık yüzde onunu Bitcoin’e tahsis etme kararını onaylamak için Twitter’dan paylaşımlarda bulunuyor.

Bu arada Peter Schiff, ABD ekonomisinin neden şu anda toparlanmadığını, ancak bir balona dönüştüğünü açıklıyor.

Robert Kiyosaki, Musk’ın Bitcoin’i benimsemesini seviyor

Yakın tarihli bir tweetinde, “Zengin Baba, Yoksul Baba”nın yazarı, “Elon’un Bitcoin’e milyarlık yatırım yapmasını sevdiğini” belirtti.

Kiyosaki, dünyanın en büyük kripto para biriminin hayranı. Bunun dışında, gümüş ve altına da meraklı. Oysa birçok eski tip yatırımcı altını (Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff gibi) tercih ediyor.

Mortgage menkul kıymetler balonunun patlamasının neden olduğu 2008-2009 ekonomik krizinde gayrimenkulde girişimcilik yolculuğuna başlayan Kiyosaki, Bitcoin, gümüş ve altının gelecekte büyük bir potansiyele sahip olduğuna inanıyor.

Gümüşe gelince, Apple, Tesla ve büyük ilaç şirketlerinden daha büyük talep görmesini bekliyor.

GameStop’a gelince, Kiyosaki buna “sahte varlık” dedi.

Peter Schiff, ABD’nin ekonomik toparlanmasını reddediyor

Bitcoin’den nefret eden Peter Schiff, Fed tarafından basılan dolarları eleştirmek için Twitter’dan paylaşımlarda bulundu.

ABD’nin açıklanan ekonomik toparlanmasının “işsiz Amerikalıların Fed’in bastığı paralarla Çin’in ürettiği ürünleri satın almak için para harcaması”ndan başka bir şey olmadığını belirtti.

Mevcut süreci, bir iyileşme değil, bir balon olarak nitelendirerek eleştirilerde bulundu.

Kripto topluluğu Fed’in sürekli dolar basmasını Bitcoin için uygun bir ortam olarak görürken, Schiff bireylerin varlıklarını korumasının tek yolunun altın olduğuna inanıyor.

Bunların arasında, BTC’ye devasa miktarda nakit (1.5 milyar dolar) yatırmaya karar veren yukarıda bahsedilen Elon Musk vakası da var.

Bu haftanın başlarında, dünyanın en büyük kripto para birimi tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 49.000 dolara yükseldi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin