Zebpay Borsası Hindistan’daki kripto yasakları nedeniyle zor günler yaşıyor
Zebpay Borsası Hindistan’daki kripto yasakları nedeniyle zor günler yaşıyor

Zebpay Borsası 10 yeni ticaret çiftini platformuna ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önemli bir kripto para borsası olan Zebpay Borsası, 29 Haziran’da yaptığı bir duyuruya göre 10 yeni kripto ticaret çiftini platformuna ekliyor. Tüm çiftler Bitcoin (BTC) ile eşleştirildi. BTC ile eşleştirilen kripto paralar şunlardır: NCASH, Angur (REP), BAT, ZRX, Zilliqa (ZIL), Golem (GNT), VeChain, KNC, CMT ve AE.

Zebpay Borsası Hindistan’daki kripto yasakları nedeniyle zor günler yaşıyor

Zebpay Borsası konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Zebpay, 10 yeni kripto ticaret çiftinin lansmanını duyurmaktan heyecan duyuyor. Ticaretin tadını şimdi yaşayın! Zebpay kripto para ticaretinde 19 kripto para ve 35’in üzerinde işlem çifti sunuyor.

Zebpay, bu ayın başlarında Hindistan Merkez Bankası tarafından yayımlanan “Sanal Para Birimleriyle Mücadele Yasağı” konulu genelgeyle ilgili tartışmaların ardından hükumetin radarı altında bulunuyor. Ancak geçtiğimiz günlerde, Hindistan Maliye Bakanlığı Sekreteri Subash Chandra Garg, Yüksek Mahkeme’nin Hindistan Rezerv Bankası (RBI) yasağına karşı beklenenden erken olarak bir dilekçeyi gözden geçirmeyi kabul ettiğini ve yasağı kaldırabileceğini söyledi.

Bitcoin ile eşleştirilen ana kripto paralar: VeChain ve Zilliqa

Bitcoin ile eşleştirilen ana kripto paralar, CoinMarketCap’ta piyasa değeriyle 17. ve 25. sırada yer alan VeChain ve Zilliqa’dır. Bu yılın başlarında, VeChain MainNet (ana ağ) lansmanını (VeChainThor) duyurdu ve ardından Bithumb, CoinSpot ve Binance gibi popüler platformlardan destek aldı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin