Sapling uygulaması, yeni kullanıcıların ağı kullanmaya başlamasına izin verecek
Sapling uygulaması, yeni kullanıcıların ağı kullanmaya başlamasına izin verecek

Zcash (ZEC) fiyatlarını yükseltmek için yeni bir ortaklık kuruyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zcash (ZEC) geçtiğimiz günlerde StarkWare Industries ile bir iş anlaşması yapacağını açıkladı. Zcash, işlemleri koruyan, göndericinin kimliğini gizleyen ve Blockchain üzerindeki alıcıyı barındıran, dağıtılmış ve açık bir kripto para birimi kaynağı sağlıyor.

Zcash (ZEC) yatırımcı çekmek için StawkWare ile işbirliği yapıyor

StawkWare Industries, STARK’ları geliştiren/yapan bir endüstri. STARK’lar herhangi bir toksin vermeyen ve güvenli bir kriptografik ispat sistemi. Daha iyi bir güvenlik sistemi oluşturulmasına ve Blockchain’in  daha güvenli ve özel olmasına yardımcı olur. Ortaklık, müşterilere daha iyi ve güvenli bir platform sunmayı ve böylece işlemlerin daha sorunsuz gerçekleşmesini sağlamayı amaçlamakta.

Zcash son zamanlarda öne çıkmakta zorluk çekiyor. Şirket, daha fazla müşteriyi kendi platformuna davet ederek Zcash’ın fiyatlarını yükseltmeyi planlıyor. Zcash, herkes için ekonomik özgürlüğü ve fırsatı güçlendirmeyi amaçlamakta ve güçlü gizliliğe sahip, ademi merkeziyetçi, dirençli, saldırı ve sansüre dayanıklı bir kripto para. StarkWare’in yetkililerinden biri konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Sıfır bilgi, özlü, şeffaf ve post-kuantum Blockchain olan şifreleme kanıtları sağlamak için yeni geliştirilen STARK teknolojisi, blok yığınlarında ki ölçeklenebilirliği ve gizliliği geliştirmek için Zcash ile işbirliği yapacak.

“Zcash’in ilk 10’a girmesi artık sadece bir zaman meselesi.”

Alec Hays isimli bir Twitter kullanıcısı konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Bu, Zcash’ın geleceği için iyi bir ortaklık. Gelecek Zcash için şimdi heyecanlı.

Neal Jayu isimli bir Twitter kullanıcısı konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

Süper hareket! Gelecek finansal egemenlik ve gizlilik için her zamankinden daha parlak.

Meggan isimli bir Reddit kullanıcısı konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Zcash iyi bir işbirliği yaptı. Artık işlemler daha güvenli ve pürüzsüz olacak. Zcash’in ilk 10’a girmesi artık sadece bir zaman meselesi.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin