Zcash Fiyat Analizi: 13 Ocak
Zcash Fiyat Analizi: 13 Ocak

Zcash ağında inanılmaz hata: “Cüzdanları değiştirin”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Komodo’nun geliştiricisi olan Jonathan Leto’ya göre, Zcash yazılımındaki bir hata, korumalı bir adrese sahip tüm ana bilgisayarların IP adreslerini (zaddr) bulmanızı sağlar.

Zcash adreslerinde bir hata var

Leto, bu görüşünü şöyle açıkladı:

Zcash Protokolünün kurulmasından bu yana tüm korumalı adreslerde bir hata var. Bu, Zcash Protokolü’nün tasarımına şiddetle karşı çıkıyor.

Korumalı adres (Zaddrs) kullanan ve bunları sosyal ağlar, kripto para borsaları veya madencilik havuzları dahil olmak üzere üçüncü şahıslarla paylaşan tüm ağ üyeleri savunmasızdır. Ancak Komodo geliştiricisi, yalnızca diğer Zaddrs adreslerine para gönderenlerin zarar görmediğini söyledi. Zcash, bu sorunu çözmek için zaten bir acil durum güncellemesi yayınladı. Jonathan Leto, kullanıcılar için şu açıklamayı yaptı:

Zaddr’nızı tanıyan kişilerin IP adresinizi bilmesini istemiyorsanız, düzeltilinceye kadar tam düğümlerin bağlantısını kesmenizi ve/veya yeni zaddr ile yeni yeni cüzdanlar oluşturmanızı ve eski cüzdanları kullanmayı bırakmanızı öneririm.

Yazma sırasında Zcash, piyasa değeri 287 milyon dolar olan 29. kripto paradır.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin