yükselişe geçen kripto paralar
yükselişe geçen kripto paralar

Piyasaları yükselişe geçiren kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta sert bir dönüş yapan piyasanın bu sabah itibariyle geri dönüş yaptığını görüyoruz. Kripto para piyasasının sadece birkaç gün içinde 100 milyar dolarlık bir düşüşe 417 milyar doların altında seyrettiğini gördük. Yazımızın yayına hazırlandığı esnada ise, toplam kripto piyasa değeri 450 milyar doları aştı. Önemli kripto paralar olan NEO ve GAS da bu sabah piyasada artışı ile dikkat çeken kripto para birimleri arasında bulunuyor.

kaynak: CoinMarketCap

NEO’daki artış dikkat çekiyor

Kripto para birimi alanında önemli bir rekor kıran NEO bugün piyasada yükselişte gözüküyor. Yükselişin temel nedeni olarak, en saygın yatırım derecelendirme bürosu Weiss Ratings, son raporlarında NEO’ya bir B + notu vermesi olarak duruyor. Pazardaki başka hiçbir kripto para birimi,henüz B + derecelendirmesini alamadı. Weiss, halihazırda 1971’den beri hisse senetlerinden, sigorta planlarından ve hatta finansal hizmetlerden her şeyi derecelendirmektedir. Weiss, sektördeki uzun süreli tecrübesinden dolayı , bugün her kripto para birimi modelinin ve projesinin derecelendirilmesinde en saygın kurum olarak biliniyor.

Bir çok geleneksel kripto para yatırımcısı, işlem yaparken, Weiss derecelendirmelerini dikkate alıyor. Bu sabahki verilere baktığımızda ve NEO’daki fiyat artışını gördüğümüzde ise yatırımcıların çoğunun güncel Weiss verilerini okuduğunu görüyoruz. Ocak ayının sonunda NEO, Weiss tarafından B ile derecelendirilirken, Bitcoin ise kurum tarafından sadece C+ derecelendirilmişti. Weiss derecelendirme yaparken ayrıca yatırımcılara uyarılarda da bulunuyor. Weiss’ın web sitesinde genel uyarı ise şu şekilde:

Herhangi derecelendirme kuruluşu tarafından verilen her not, sonuç olarak, analistler, geliştiriciler ve kullanıcıların fikirleri bağlamında halk tarafından kullanılmak üzere bir görüştür.

Yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde, NEO, son 24 saatlik dilimde yüzde 22’lik bir artış ile 144 dolardan işlem görüyor. NEO’ya yatırım yapmak için ise UpBit, Binance, CoinEgg, Bitfinex, Bittrex, OKEx, and Huobi platfromları kullanılabilir.

NEO Blockchain’i olan ve NEO’ya güç sağlayan Coin olan GAS’da da büyük kazançlar görüyor. GAS, 24 saat içinde% 18,86 artışla 43,82 dolardan işlem görüyor.

Bu kripto paralar ile ilgili bir başka gelişme ise, NEO üzerine kurulacak olan birkaç büyük ICO olmasıdır. NEO Blockchain’ine dayalı olacak olan DApps, bu yıl NEO ve Gas fiyatları üzerinde olumlu bir etki yaratabilir.

Kripto Paralar içinde en çok takip edileni Bitcoin

kaynak: CoinMarketCap

Bitcoin (BTC), cephesine baktığımızda ise yeniden 10.000 doların üzerinde fiyatlandığını görüyoruz. Bitcoin fiyatlarının geçtiğimiz 48 saat içinde 10.000 dolar desteğini denediğine şahit olduk fakat istikrarlı bir şekilde yükseliş gösterdiğini söyleyebiliriz. Bitcoin tahminleri ile bilinen Fundstrat Global’ın kurucu ortağı Tom Lee ise Bitcoin fiyatlarının istikrara kavuşması için önümüzdeki 90 günlük sürecin kritik olduğuna inanıyor.bu ay başlarında ise Bitcoin 6000 dolar seviyelerini görerek, Kasım 2017 tarihinden itibaren en düşük fiyatı görmüştü.

Tom Lee’nin kurtarma tahmini tutarda, Bitcoin 2018 yılının Haziran ayı civarında 20.000 dolara ulaşabilir. Yazımızın hazırlandığı saatlerde, BTC 24 saat içinde% 12.03 artışla 10.778,90 dolarla işlem görüyor. Şu anda, kripto para birimi toplam pazar hakiminin% 38.7’sini elinde tutuyor.

cryptocurrencynews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin