Yükselen Bitcoin için bu döngü astronomik rakamlara işaret ediyor!
Yükselen Bitcoin için bu döngü astronomik rakamlara işaret ediyor!

Yükselen Bitcoin için bu döngü astronomik rakamlara işaret ediyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, son zamanlarda güçlü bir yükseliş yaşadı. Yalnızca son 30 günde kripto para birimi %50 artarken, Mart ayından bu yana BTC %350 değer kazandı.

Alanın temelleri büyüme lehine hizalanmaya devam ettikçe Bitcoin daha da yükselmeye hazır görünüyor. Ancak kripto para birimi ne kadar yükselecek? Kripto para birimi, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 $’ın çok üzerinde bir hareketi sürdürebilir mi?

Bitcoin bu döngüde 500 bin dolara çıkabilir

Gemini kripto borsasının arkasındaki ikizler Tyler Winklevoss ve Cameron Winklevoss’a göre, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesinin üzerine çıkması muhtemel.

Aslında ikisi, Bitcoin yatırım tezlerini açıklamak üzere yakın zamanda TikTok yıldızı Bryce Hall ile bir araya geldiler. Önümüzdeki yıllarda kripto para biriminin bir ralli ile 500.000 doların üzerine yükselebileceğine inanıyorlar.

Bu, büyük ölçüde, altının bir değer deposu olarak yaşayabilirliği ile birlikte ABD doları ile ilgili inançlarına bağlı.

Temel olarak tüm ölçülere göre Bitcoin’in altından daha iyi bir değer deposu olduğunu açıklıyorlar. Bir zamanlar konu hakkında şu ifadeleri kullanmışlardı:

“Enflasyon geliyor. Bir bankada depolanan para taşınır. Gayrimenkul veya borsa gibi varlıklara yatırılan para hızlanacaktır. Altın veya Bitcoin’de depolanan para son derece fazla olacaktır. Ve Bitcoin’de depolanan para en hızlı koşu yapan olacak sonrasında ise altını geçecek. Bununla birlikte, Bitcoin’in geçeceğine ve bu hikayenin önümüzdeki on yıl içinde dramatik bir şekilde böyle olacağına inanıyoruz. Teknolojik benimseme oranı katlanarak artıyor. Yazılım dünyayı yiyor ve menüde öncelikle altın var.”

Bu düşünce ikizler yalnız değil

Winklevoss kardeşler, Bitcoin’in altı haneye ve bu piyasa döngüsünün ötesine geçeceğini düşünen kişiler değil.

Real Vision CEO’su ve emekli bir hedge fon yöneticisi Raoul Pal, Bitcoin’in bu piyasa döngüsünde 1.000.000 $’a ulaşabileceğini söyledi. Bu piyasadaki kurumların artan etkisi nedeniyle kripto para biriminin bunu yapacağını düşünüyor.

Pal, hem merkez bankalarının hem de büyük şirketlerin portföylerini enflasyona karşı korumak için BTC almaya koşacaklarını düşündüğünü birçok kez açıkladı.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir