YouTube, Ripple CTO’sunun hesabını askıya aldı!
YouTube, Ripple CTO’sunun hesabını askıya aldı!

YouTuber’lar yorumladı: Halving sonrasında Bitcoin fiyatı ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir süredir merakla beklenen Bitcoin halving artık 17 gün uzaklıkta. Kripto para uzmanları ve analistleri bu olayın BTC fiyatına nasıl etki edeceğini konuşmaya devam ediyor. Bu kez video paylaşım platformu YouTube’da kripto paralar üzerine yayın yapan isimler, halving sonrasında Bitcoin fiyatı ile ilgili tahminlerini paylaştı.

Jaszczynski: “Hiperenflasyon geliyor.”

YouTube’da kripto paralar üzerine keyifli yayınlar gerçekleştiren, Christopher Jaszczynski yakında hiperinflasyon olacağını öngörüyor. Jaszczynski, ABD’nin para arzının şu anda parabolik olduğunu ve doların tüm zamanların en yüksek seviyesine tırmanmasına izin verdiğini açıklıyor. Ancak YouTuber, USD’nin deflasyonu yakın olduğundan parasal hızın tüm zamanların en düşük seviyesinde olduğunu belirtiyor.

Ünlü YouTuber ayrıca BTC’nin sekiz yıllık performansını dolar, altın, S&P 500 ile kıyaslayan bir tablo paylaştı.

The Moon: “Halving sonrasında Bitcoin fiyatı artacak.”

Başka bir kripto YouTuber’ı “The Moon”, halving olayı ve yaklaşan enflasyonu inceleyerek Niceliksel Hareket (QE) sonrasında Bitcoin’in fiyatının artacağını açıklıyor.

The Moon bunun yanı sıra birkaç yıl içinde kripto paraların Tom Draper ve Max Keiser’ın da tahmin ettiği gibi 300.000-400.000 dolar arasında olacağını düşünüyor. Halving etkinliğinden sonra ise BTC’nin 8.000 dolar olacağını öngörüyor.

Robert Art: “Boğa koşusu başlayacak ama önce çöküş var.”

Kripto para YouTuber’ı ve tanınan yatırımcı Robert Art, bir boğa koşusunun başlayacağı görüşünde. Ona göre BTC geleneksel finans piyasalarıyla ilişkili bir varlık.

https://twitter.com/RobertArtRobArt/status/1253978362848182272

Sizce halving sonrasında Bitcoin fiyatı ne olacak? Herkesin beklediği gibi yükseliş mi geliyor yoksa bu etkinlik çoktan fiyatlanmış olabilir mi? Görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

cryptopolitan

Bitcoin fiyatı ile hash rate birbiriyle ilişkili mi?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin