Yıldız altcoin bugün yükselişte: Psikolojik seviyeyi geri alabilecek mi?

Yıldız altcoin bugün yükselişte: Psikolojik seviyeyi geri alabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Cardano’nun bugünkü analizi, son 24 saat içindeki toparlanma nedeniyle bir yükseliş eğilimi öngörüyor. Son iki haftadır gözlemlenen sürekli düşüşün ardından satın alma momentumu geri döndü ve yükseliş dalgası yeniden ortaya çıktı. Şimdi eğilim değişiyor ve yukarı yönlü eğrinin önümüzdeki hafta uzaması bekleniyor, ayrıca fiyat yukarı yönlü dalgalanıyor. ADA/USD değeri, son toparlanmanın ardından 0,909 dolara geri döndü.

Günlük fiyat analizi

Bir günlük Cardano analizi, altcoin’in değerinde bir artış gözlemlendiğinden şu anda piyasayı bir yükseliş eğiliminin kontrol ettiğini gösteriyor. Fiyat geçen hafta bir kayıp yaşadı, ancak yükseliş eğilimi şimdi güçleniyor. Kısa vadeli trend çizgisi yeniden yükseliş yönünde hareket ediyor ve ADA/USD değeri şu anda 0.909 dolarda, yani psikolojik 1 dolar seviyesinin oldukça yakınında duruyor. Fiyat, hareketli ortalamasından (MA) biraz daha düşük hareket ederek 0,910 dolarda işlem görüyor.

Yıldız altcoin bugün yükselişte: Psikolojik seviyeyi geri alabilecek mi?

Bollinger bantları arasındaki alan artıyor, bu da oynaklıkta bir artış olduğunu gösteriyor. Bollinger bantları göstergesinin üst bandı direnci temsil eden 1.243 dolar noktasına dokunurken, alt bandı en güçlü desteği temsil eden 0.793 dolar seviyesinde bulunuyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI), göstergenin puanı 38’e yükseldiği için yukarı doğru bir eğri gösteriyor.

Saatlik fiyat analizi

Saatlik Cardano fiyat analizi, kripto para birimi değeri son dört saat içinde tekrar düştüğü için ayıları destekliyor. Daha önceki saatlerde fiyat grafiğini boğaların yönetmesine ve fiyatın yükselen bir trend izlemesine rağmen, son dört saatte bir düzeltme gözlemlendi. Kırmızı mum çubuğu, altcoin’in 0,917 dolarlık engele dokunduğu için düştüğünü gösteriyor. Ancak önümüzdeki saatlerde yükseliş momentumunun tekrar geri dönmesini bekliyoruz. Dört saatlik fiyat grafiğindeki hareketli ortalama değeri, fiyat seviyesinin altındaki 0.876 dolarda bulunuyor.

Yıldız altcoin bugün yükselişte: Psikolojik seviyeyi geri alabilecek mi?

Bollinger bantları ayrışma belirtileri gösterdiğinden oynaklık artıyor. Bollinger bantları Göstergesinin saatlik fiyat grafiğindeki değerlerine baktığımızda, üst bantın 0,958 dolarını gösterirken, alt bantın 0,774 dolarda bulunduğunu görüyoruz. RSI göstergesi, son düşüş eğilimi nedeniyle azalan bir eğri gösteriyor ve son düzeltme nedeniyle puan, endeks 54’e düştü.

Altcoin ADA için fiyat tahmini

Altcoin için verilen bir günlük ve dört saatlik fiyat analizi, fiyatın yeşil tarafta işlem görmesi ve kripto para birimi değerinde bir artış gözlemlenmesi nedeniyle gün için yükseliş gösteriyor. ADA/USD fiyatının 0,909 dolara kadar toparlanması nedeniyle boğaların kazanma şansı arttı. Dört saatlik fiyat grafiği, düşüş eğilimi izleyen bir fiyat düşüşü gösteriyor. Ancak, önümüzdeki saatlerde boğaların 1 dolar işaretini geri almak için başka bir girişimde bulunması beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin