Bitcoin’de bu gelişmeler farklı bir döngüye işaret ediyor
Bitcoin’de bu gelişmeler farklı bir döngüye işaret ediyor

Yeni rekor geldi: Bitcoin ilk kez 50.000 doları aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tesla geçen hafta 1,5 milyar dolarlık BTC satın aldığını açıklamasından bu yana Bitcoin neredeyse yüzde 30 arttı.

Bitcoin tarih yazdı

En büyük kripto para birimi, devasa bir satış duvarını aştıktan sonra Binance borsasında 12 yıllık tarihinde ilk kez 50.000 $’a ulaştı. Şimdi resmi olarak altı basamaklı bir fiyat etiketinin yarısında.

Bitcoin

Bitcoin’in piyasa değeri şu anda 1 trilyon dolara yaklaşıyor ve hakimiyeti yüzde 61’in biraz altında.

Yeni seviyeler

7 Ocak’ta 40.000 $’a ilk kez dokunduktan sonra amiral gemisi kripto para biriminin nihayet 50.000 $’a ulaşması 39 gün sürdü. Bitcoin Ocak ayında birkaç acı verici düzeltmeye katlanmak zorunda kaldığı için bu büyük dönüm noktasına giden yol oldukça zorlu geçti.

Kripto para birimi, Tesla’nın 8 Şubat’ta çığır açan 1,5 milyar dolarlık satın alımını duyurmasının ardından neredeyse günlük olarak tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetmeye başladı.

Yazının yazıldığı sırada Bitcoin 49.482 dolar seviyesinden işlem görüyor.

u.today

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin