Popüler altcoin rallisine devam ediyor – o artık kripto dünyasının 4 numarası
Popüler altcoin rallisine devam ediyor – o artık kripto dünyasının 4 numarası

“Yeni ralli umutları”: Lider altcoin için kilit direncin aşılması bekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, ABD doları karşısında 565 dolarlık desteğin üzerinde bir sözleşme aralığında konsolide oluyor. ETH fiyatının, 625 dolar ve üstüne doğru güçlü bir yukarı doğru hareket başlatması için 605 doları aşması gerekiyor.

ETH fiyatı 565 dolar civarında destek buldu ve ABD doları karşısında istikrarlı bir toparlanma başlattı.

Fiyat şu anda 580 doların ve 100 basit hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor.

4 saatlik ETH / USD paritesi üzerinde 602 dolara yakın direnç gösteren büyük bir sözleşme üçgeni yer alıyor.

Parite, 605 dolar direncini temizlerse, 610 dolar veya daha yüksek bir seviyeye yükselebilir.

Ethereum fiyatı önemli bir kırılma noktası oluşturuyor

Geçtiğimiz hafta, Bitcoin ve Ethereum, ABD doları karşısında sırasıyla 18.800 dolar ve 580 doların altına doğru küçük bir olumsuz düzeltme yaşadı. ETH fiyatı 572 dolarlık desteğin altına bile yükseldi, ancak 100 basit hareketli ortalamanın üzerinde sabit kaldı.

565 dolarlık destek bölgesi, ayılar için güçlü bir bariyer görevi gördü. 561 dolar civarında bir düşük seviye oluştu ve fiyat yeni bir yukarı doğru hareket başlattı. Ethereum 575 dolar ve 580 dolar seviyelerinin üzerine çıktı.

Ethereum Price

Fiyat şu anda 600 dolar civarında büyük bir direnç alanına yaklaşıyor. Ayrıca 4 saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 602 dolara yakın direnç gösteren büyük bir sözleşme üçgeni yer alıyor.

Üçgen direncinin ve 605 doların üzerine doğru başarılı bir kırılma, fiyatın güçlü bir artışa başlaması için şart olarak görülüyor. Bir sonraki ana direnç 620 dolar seviyesinin üzerinde yer alıyor. Bu seviyenin üzerine fiyatın çıkması durumunda ETH 2020 yılının en yüksek seviyesi olan 636 doları geçebilir.

Ethereum’da yeni düşüş olursa

Ethereum 600 dolar ve 605 dolar direnç seviyelerini geçemezse, düşüş tepkisi riski içerisinde yer alıyor. İlk destek 592 dolar seviyesine yakın.

İlk büyük destek bölgesi 590 dolar seviyesine ve üçgen alt trend çizgisine yakın duruyor. Üçgen desteğinin altındaki olumsuz bir kırılma, fiyatı 565 dolarlık desteğe ve 100 basit hareketli ortalamaya doğru yönlendirebilir.

Teknik Göstergeler

4 saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde yavaş yavaş ivme kaybediyor.

4 saat RSI – ETH / USD için RSI olumlu işaretler gösteriyor ve 50 seviyesinin üzerinde.

Destek Seviyesi: 590 dolar.

Direnç Seviyesi – 605 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin