Yeni LUNA, Ethereum balinalarının radarına girdi

Yeni LUNA, Ethereum balinalarının radarına girdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Vakfı’nın ortaya çıkardığı varlıklar her ne kadar sorunlu olsa da yatırımcılar vazgeçmiyor. Bireysel ve amatör yatırımcıları bırakın koca balinalar bile Terra ya da Luna’dan vazgeçmiyor. Bunun örneğini ise bugün tekrar gördük.

Yeni LUNA ile ilgili pek çok spekülasyon dolaşmış olsa da alımların ve yatırımların devam ettiğini görüyoruz. Hatta Terra kurucusu Do Kwon’un aranması ve suçlu bulunmasına rağmen varlıkları halen piyasada hayat buluyor.

Aslına bakarsanız, birileri risk alarak halen para kazanmaya çalışıyor. Bu Ethereum balinaları da olabilir. Balina yatırımcısı, riski göze alıyor ve yüklü miktarda alım yaparak ağına küçük balıkları düşürüyor.

Yeni LUNA, rakiplerini geride bıraktı

Terra (LUNA) fiyatı Çarşamba günü aniden %25’in üzerine çıktı. Bugün yapılan sıçrama yeni LUNA’nın fiyatını 3,08$’a ulaştırdı. 

Fiyat artışı, LUNA solucan deliği tokenin ABD doları bazında ilk 100 Ethereum balinası arasında en iyi holding haline gelmesiyle geldi. Bununla birlikte Lido Staked ETH (stETH) tokenlerini ters çevirdi.

WhaleStats’a göre, LUNA solucan deliği tokeni Lido Staked ETH’yi (stETH) ters çevirerek ilk 100 Ethereum balinası arasında dolar bazında en büyük olmayı başardı. 

LUNA belirteci, ETH hariç tüm belirteçlerin toplam varlıklarının %25,06’sını oluşturuyor. İlk 100 Ethereum balinası tarafından tutulan LUNA solucan deliğinin toplam değeri neredeyse 820 milyon dolar. Token, en iyi 100 balinanın USDC ve USDT varlıklarını bile aştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin