yeni Covid-19 varyantı Omicron, ortaya çıkmasıyla bu kripto para fiyatını 10 kat arttırdı

Yeni Covid-19 varyantı Omicron, bu kripto paraya yaradı! fiyatı 2 günde 10 kat arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Cuma günü, yeni tespit edilen koronavirüs varyantı B.1.1.529’u Omicron olarak adlandırdı. Bunun ardından, kripto piyasaları, yeni varyant nedeniyle endişeye kapılarak geçen Cuma büyük oranda düştü. Bununla birlikte, az bilinen bir kripto para birimi esnek kaldı ve hafta sonu boyunca fiyatını on kat arttırdı.

Yeni tespit edilen COVID varyantı Omicron ile aynı adı taşıyan merkezi olmayan rezerv para birimi protokolünün yerel kripto parası olan OMIC, kripto.com verilerine göre Cuma günü geç saatlerde 70 dolar civarında işlem görürken Pazar günü 711 dolara kadar yükseldi.

Omicron güvenli mi?

Tahvil bazlı verim çiftçiliği projesi Omicron, Ethereum ölçeklendirme teknolojisi Arbitrum üzerine inşa edilmiştir, ancak koronavirüs ile bağlantısı yoktur ve OMIC, güvenli bir liman varlığı olmaktan çok uzaktır.

Tokenin maksimum arzı 1.000.000 OMIC ile sınırlandırılmış olsa da, Messari, crypto.com ve CoinGecko gibi veri sağlayıcıları, kripto para biriminin piyasa değeri hakkında ayrıntılı bilgi vermiyor. Bazı gözlemciler, kripto pazarındaki balon benzeri koşulların kanıtı olarak OMIC’in yükselişine bakıyor.

OMIC, stablecoin USDC de dahil olmak üzere bir dizi varlık tarafından destekleniyor ve yalnızca merkezi olmayan borsa SushiSwap’ta listeleniyor.

OMIC Sahipleri, daha fazla token karşılığında paralarını stake edebilirler. “Paylayıcılar için ana fayda, arz artışından geliyor. Resmi bir açıklayıcı, protokol, hazineden çoğunluğu stakerlara dağıtılan yeni OMIC tokenlerini basıyor” dedi. “Böylece, fiyat maruziyeti önemli bir husus olmaya devam etse de, bahisçiler için kazanç, otomatik bileşik bakiyelerinden gelecek.”

yeni covid-19 varyantı bu kripto paraya yaradı!

OMIC tokeni şu anda 625 dolardan el değiştiriyor. Cuma günü yaklaşık %9 düşüşle 53.800 dolara düşen Bitcoin’in 57.500 dolara çıkmasıyla daha geniş kripto piyasası da biraz denge kazandı.

S&P 500’e bağlı vadeli işlemler de %0,5 kazançla risk sıfırlamasına işaret ediyor.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin