Coinbase’in eski İngiltere sorumlusu Zeeshan Feroz MoonPay'e katıldı
Coinbase’in eski İngiltere sorumlusu Zeeshan Feroz MoonPay'e katıldı

Yatırımcıların Dikkatine: Yeni bir kripto para ürünü geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapur merkezli bir kripto para borsası olan WandX, bugün yeni bir kripto para ürünü geliştirmek için Fintech ve RegTech girişimi olan Blockchain Worx ile stratejik bir ortaklık duyurdu. Bu ortaklık sayesinde, her iki firma da WandX’ın tescilli protokolünü kullanarak temalı alım satım odaklı token sepetlerini oluşturacak.

Kripto para ürünü ile karışık cüzdan sepeti oluşturulabilecek

Bu yıl Mayıs ayında başlatılan “Basket (sepet) Protokolü”, Ethereum akıllı sözleşmelerini kullanarak karışık bir cüzdan tokenlerinin oluşturulmasını sağlıyor. Bu yaklaşım, bireylere ve kurumsal yatırımcılara düşük maliyetli, farklı ve riskli bir kripto portföyü fırsatı sunuyor.

Basket protokolü aynı zamanda, kendi kendini yürüten akıllı sözleşmeler sayesinde yatırım yapmaya hazır kripto token portföyleri oluşturuyor. Bunun için geleneksel finansal araçlardan en iyi uygulamalara sahip Blockchain teknolojisinde yeni ortaya çıkan dijital varlıklar da kullanılıyor.

Blockchain Worx CEO’su: “Dijital varlıklara ilgi hızla artıyor.”

WandX CEO’su Abhinav Ramesh konu hakkında görüşlerini şu şekilde belirtiyor:

Kripto kullanıcılarının kripto değişim tokenleri ve merkezi olmayan değişim tokenlerine kolayca girmesini sağlayan token sepetlerini oluşturmak için Blockchain Worx ile ortaklık yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Umarız bu yenilik kripto pazarına yeni kullanıcıların katılmasını kolaylaştırır.

Blockchain Worx’in kurucu ortağı ve CEO’su olan Floyd D’Costa, token sepeti hakkında şu açıklamayı yaptı:

Dijital varlıklara ilgi hızla artıyor. Bireysel ve kurumsal yatırımcılar, kripto para ekonomisine katılmanın yollarını arıyorlar. Token sepeti, günlük yatırımcıların yanı sıra yatırım yöneticilerine, kripto tokenleri portföyü oluşturmaya yönelik basit ve yapılandırılmış bir yaklaşım sunuyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin