Bu coin ateş ediyor! Fiyatı yüzde 260 arttı, yükseliş sürer mi?
Bu coin ateş ediyor! Fiyatı yüzde 260 arttı, yükseliş sürer mi?

Yatırımcılara favori altcoin’i soruldu: Ethereum ankette ikinci oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 ayı piyasası hem Bitcoin’i hem de altcoin’leri tahrip etti. Bitcoin 2018’de en düşük 3.200 dolarlık seviyesinden önemli bir iyileşme elde ederken, çoğu altcoin hala temellerini bulmak için mücadele ediyor. 4 altcoin’i içeren bir Twitter anketi, kullanıcıların Ether de dahil olmak üzere diğer üç altcoin’den daha çok ICX almaya istekli olduklarını gösteriyor.

ATH ihtimali en yüksek altcoin

Ankette katılan 1.842 katılımcı “SADECE uzun vadede tek bir altcoin seçmeniz gerekseydi, ATH’yi geri alma şansı en yüksek olan hangisi olurdu” sorusuna cevap verdi. Katılımcıların %49’u, ICX’in geri dönme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.

Anket

Çok da şaşırtıcı olmayan bir şekilde ETH, tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkma ve bundan bir miktar kazanç elde etme umuduyla %31’lik oy oranı ile ikinci oldu. Bir sonraki %NEO oyların %14’ünü alırken, Ontology (ONT) oyların %6’sını alarak sonuncu oldu. Ankette ayrıca, en sevdiği kripto paraları göremeyen yatırımcıların yorumlarda favori altcoin’ini belirtmeleri istendi. Bilin bakalım ne oldu? ICX yorumlarında %99’unu ele geçirdi, bu neden ICX sorusunu gündeme getiriyor?

ICX, dünyanın en büyük Blockchain projelerinden biri olan ICON’un yerel tokenidir. Bankacılık, sağlık ve eğitim dahil olmak üzere tüm alanlarda Blockchain uygulamasını gerçek dünyaya getirmek için çalışıyor. Aynı zamanda hem genel hem de özel blokaj zincirleri için ölçeklenebilirlik sağlar ve zincirler arasında birlikte çalışabilirliği mümkün kılar. Benzer hedefleri olan başka projeler var ama ICX dünya çapında kripto kullanıcılarının kalbinde bir yer buldu.

ICX destekçileri, son 24 saat içinde %8’in üzerinde bir düşüş yaşadığı için fiyat performansı hala düşük. Ancak, yakında bir kez daha tüm zamanların en yüksek seviyesine tekrar ulaşılacağına inanılıyor (ATH’sinden 45x uzakta). Bazı uzmanlar başka bir altcoin sezon olasılığını sorguluyor, ancak bu destek sevgisiyle gelecekte neler olacağını kim bilebilir?

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin