Sonunda bu da oldu: Yaşlılar kripto para sektörüne akın ediyor!
Sonunda bu da oldu: Yaşlılar kripto para sektörüne akın ediyor!

Sonunda bu da oldu: Yaşlılar kripto para sektörüne akın ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya’da, etkileyici sayıda yaşlı kişi kripto sektörüne yatırım yapmakla ilgileniyor. Sonuç olarak, Japon Kripto Para Destek Merkezi, kripto paralara yatırım yapmak isteyenler için nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini anlatan özel bir kurs planlıyor. Bu sayede yaşlılar kripto para sektörüne giriyor!

Yaşlılar için kripto para kursu başlatılıyor

Kurs orta ve üzeri yaş grubu için yapılıyor. Kurs Japonya’nın Kripto Para Destek Merkezi tarafından başlatılacak. Medyaya göre bu, “Japonya’nın yaşlılar için ilk kripto para yatırımı kursu” olarak kabul ediliyor. Tokyo’da bulunan merkez, kripto para birimleri hakkında doğru bilgileri paylaşmayı ve yatırımcılara yatırım yapmak için gereken güvenliği sağlamayı amaçlıyor. Organizasyon kripto para endüstrisinin sağlam gelişimini destekliyor. Japon Kripto Para Destek Merkezi konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Geçmişte hisse senedi ve döviz yatırımı ana akımdı. Ancak, 2017’den bu yana kripto para birimleri önemli bir konu haline geldi. Kripto paralara yatırım yapmaya başlayan yaşlılar gün geçtikçe artıyor. Bu nedenle kripto para birimi seminerleri düzenliyoruz ve 80’lerindeki bazı katılımcıların desteğini görüyoruz.

Kurs iki bölümden oluşuyor

Yaşlıların kripto yatırımlarına dahil edilmesine yol açan sebeplerden birinin “yaşlılık hakkındaki endişeleri ortadan kaldırmak” olduğunu belirtiliyor. Japon Kripto Para Destek Merkezi tarafından sağlanan kurs iki bölümden oluşuyor: kripto para biriminin temel işleyişi ve kontrolü ile kripto paranın yatırım bilgisi ve vergilendirmeye karşı önlemler. Bu nedenle, kurs şu konulara dayanacak: bir kripto para hesabının nasıl açılacağı, kripto varlıklarının ulusal para birimi ile nasıl edinileceği ve kripto paranın nasıl saklanacağı. Ayrıca, kurs iki adımlı kimlik doğrulaması ve özel anahtarları güvende tutmaya yönelik yöntemleri de ele alacak.

Yaşlılar kripto para sektörüne akın ediyor!

Japon Kripto Para Destek Merkezi konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Kripto parayı nasıl satın alacağını bilemeyen yeni başlayanlar için, kişisel bir bilgisayarın nasıl kullanılacağı da dahil olmak üzere, baştan sona kadar dikkatle anlatacağız. Eğer deneyimsiz olsanız bile, kişisel bilgisayarlarda değil, kurs döneminde sanal paraya yatırım yapmaya başlayabilirsiniz!

Kursun ikinci kısmı ile ilgili olarak, yaşlılar kripto paranın gelişimini Tradingview kullanarak öğrenecek. Ek olarak, öğrenciler kursta yatırım stratejileri ve vergi önlemlerini öğrenme fırsatına sahip olacak.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Coindoo

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin