Yaklaşık 5 BTC açık artırma yoluyla yeni sahiplerine ulaşmayı bekliyor
Yaklaşık 5 BTC açık artırma yoluyla yeni sahiplerine ulaşmayı bekliyor

Yaklaşık 5 BTC açık artırma yoluyla yeni sahiplerine ulaşmayı bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’den bugün yine dikkat çeken bir Bitcoin açık artırması haberi geldi. ABD Genel Hizmetler İdaresi Pazartesi günü yaptığı açıklamada, bu hafta bir Bitcoin müzayedesine ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

311 bin dolarlık 5 BTC satışa çıkıyor

Açık artırma Salı sabahı başlayacak ve Perşembe günü tamamlanması bekleniyor. Bu haberin yazıldığı sırada yaklaşık 311.000 dolar değerinde toplam 4,94 BTC içeren beş lot açık artırmaya çıkarılacak. Coinbase’e göre Bitcoin, bu yazının yazıldığı sırada yaklaşık 63.000 dolardan işlem görüyor.

Federal Müzayede Servisi bölgesel komisyon üyesi Thomas Meiron yaptığı açıklamada, şu sözleri kullandı:

“Bu lotlar kripto topluluğuna harika bir giriş niteliğinde ve GSA bunları açık artırmaya sunmaktan memnuniyet duyuyor.”

GSA özellikle Bitcoin açık artırmalarına yüksek ilgi gösteriyor

GSA, yılın başından bu yana, öncelikle Bitcoin lotlarına odaklanan birkaç kripto para birimi açık artırması gerçekleştirdi. Bu yaz, ajans ayrıca daha önce bildirildiği gibi yaklaşık 150 Litecoin’i açık artırmaya çıkardı.

Pazartesi günü, Almanya’daki bir bölgesel adalet bakanlığı, bir müzayedede ceza soruşturması yoluyla ele geçirilen 215 BTC’yi satacağını duyurdu.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin