Y kuşağı üzerindeki kripto araştırması, çarpıcı veriler ortaya koydu.
Y kuşağı üzerindeki kripto araştırması, çarpıcı veriler ortaya koydu.

Y kuşağı üzerinde gerçekleştirilen kripto araştırmasından çok çarpıcı veriler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para satın alımları için kullanılan bir website olan CreditCoin.com Y kuşağı üzerinde çarpıcı bir araştırma gerçekleştirdi. Araştırma sonuçlarına göre Y kuşağının %75’i, kripto para alanında bilgili olan bir romantik partner tercih etme eğiliminde.

Y kuşağı kripto endüstrisi ile ilgili çok çarpıcı veriler ortaya koyuyor

Araştırma sonuçları, kripto para alanında bilgi sahibi partner seçme eğiliminde olan Y kuşağı mensuplarının %48’inin erkek, %26’sının kadın olduğunu ortaya koydu. Araştırma aynı zamanda Y kuşağının kripto paralarını nasıl harcadığını da ortaya koydu. Öyle ki bazı veriler, bu kişilerin kripto paralarını köpek, evlilik masrafları ve Sriracha gibi ilginç şeylere harcadıklarını gösteriyor.

Dünya genelindeki manşetlere kripto paraların bir şekilde hakim olduğu görülüyor. Kripto endüstrisine olan ilgi tüm yaş seviyeleri arasında yükseliyor. Bu çalışmanın da artan ilgiye yönelik verileri ortaya koymak adına gerçekleştirildiği ifade edildi.

ABD ve Birleşik Krallık’ta da benzer çalışmalar yapılmıştı

Temmuz ayında, 24-38 yaş arasındaki ABD vatandaşları arasında benzer bir anket gerçekleştirilmişti. Sonuçlar, ankete katılanların yaklaşık %10’unun kripto yatırımlarından çekildiğini göstermişti.

Birleşik Krallık’taki benzer bir çalışma, 21 ile 35 yaş arasındaki bireylerin %21 oranında Bitcoin’in gayrimenkulden daha iyi bir yatırım olduğunu düşündüğünü açığa çıkarmıştı.

Araştırma sonucunda yer alan şu ifadeler yer aldı:

Y kuşağı için Bitcoin’in yükselen performansı, konut fiyatlarında istikrarlı bir büyüme beklentisinden bile daha ilgi çekici.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

EOS Hackathon şampiyonu belli oldu: Kodsuz akıllı sözleşmeler yaratan bir dApp!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin