Polkadot ve XRP fiyat analizi
Polkadot ve XRP fiyat analizi

XRP’den sonra, bu proje de SEC’in hedefi olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainlink’in 2020’nin 2. yarısındaki performansı yalnızca çalkantılı olarak tanımlanabilir. Varlık 20 $ ‘lık yeni bir rekor kaydederken, önümüzdeki 30 gün içinde % 60 düştü. Fiyat yeniden yükselmeye başladı ve Ekim ile Kasım arasında% 105’lik bir artış, yeni yükseliş beklentilerini tazeledi. Ancak ne yazık ki, Bitcoin ile güçlü korelâsyonundan dolayı Aralık ayında yeni zirvelere ulaşamadı.

Bununla birlikte, diğer büyük altcoinlerin aksine, oldukça yükseliş bölgesinde kaldığı için varlık için tamamen kaybolmayabilir.

LINK, DeFi tarafından zincirlendi mi?

DeFi kripto ekosisteminin en önemli unsurlarından biri olsa da, Chainlink’in son zamanlarda ortaya çıkan fiyat hareketinin yavaşlaması, DeFi’nin durgunluğuyla bağdaştırılabilir. Bitcoin, son birkaç hafta boyunca tüm piyasanın ilgisini çekti ve DeFi ilgisinin düşmesi bekleniyor.

Bununla birlikte, geliştirme açısından bakıldığında, Chainlink, Endüstri Çapında Oracle Standartlarını yayınlamak için yakın zamanda Dünya Ekonomik Forumu ile ortaklığa girdiği için aktif olmaya devam ediyor.

Chainlink

Borsalarda bulunan LINK miktarı, 6 hafta içindeki en büyük çıkışını kaydettikten sonra şu anda % 6,67’ye düştü. Bu aynı zamanda, Mayıs 2017’deki ICO’sundan bu yana borsalarda tutulan en düşük miktar. Böyle bir eğilim, LINK tokenlerinin borsadan taşınması, sahiplerinin tasarruflarını satmaya çalışmadığı anlamına gelen son derece önemli bir yükseliş işaretidir.

Ek olarak, aktif adreslerin sayısı da son 24 saat içinde ciddi bir değişiklik kaydetti.

Glassnode’a göre, LINK adreslerinin sayısı geçtiğimiz gün önemli ölçüde arttı ve bu da pazarın işlemler açısından aktif kaldığını gösteriyor. Genel olarak, Chainlink’in mevcut pazarında kırmızı bayraklar belirgin değildi, ancak belirli bir varlık yönetimi firması şu anda farklı bir görüşe sahip.

Zeus Capital’den ilginç iddia: SEC şimdi de LINK’in peşinde

XRP’nin itibarı ve değeri, SEC ’in Ripple’a karşı önlem almaya karar vermesinden sonra muhtemelen beklenenin ötesinde zarar görebilir. XRP, son birkaç gün içinde % 30’dan fazla düştü ve Zeus Capital, Chainlink tokeninin kurbanlar listesinde olabileceğine inanıyor.

Zeus Capital, Chainlink ve Sergey Nazarov’un istikrarlı bir eleştirmeni olarak biliniyor. ve Nazarov’un DeFi’deki Flash Loan fenomeninin doğrudan yararlanıcısı olduğunu öne sürüyor.

Chainlink ve Nazarov’u “tamamen dolandırıcılık” olarak adlandırmak, herhangi bir ivme yakalarsa, Chainlink için de işler aşırı derecede kötüye gidebilir.

XRP’nin durumu henüz belirsiz ve Chainlink’in de aynı problemle yüzleşmesinin gerekip gerekmediğini ise sadece zaman gösterecek.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin