XRP yükselişini geri planda bırakabilecek bir fırsat: Bitcoin Minetrix
XRP yükselişini geri planda bırakabilecek bir fırsat: Bitcoin Minetrix

XRP yükselişini geri planda bırakabilecek bir fırsat: Bitcoin Minetrix

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, 6 Kasım tarihinde son üç ayın zirvesi olan 0,72 dolara ulaştı. Diğer varlıklarda olduğu gibi, XRP yükselişini de Bitcoin spot ETF’nin onaylanma ihtimali tetikledi. Altcoin o zamandan beri yaklaşık yüzde 45 oranında değer kazandı ve rakibi olan ADA’yı geride bıraktı.

Bununla birlikte, yazım sırasında coin Bitcoin’deki düşüşe uyum sağladı ve 0,69 dolardan işlem görüyor. Ayrıca XRP’ye yönelik olumlu hava devam ederken birçok analist farklı fiyat tahminleri sunuyor. Bunlar arasından şüphesiz en dikkat çekeni Twitter kullanıcısı Cryptoinsightuk’tur.

XRP‘nin 2017’deki benzer fiyat dalgalanmalarını göz önüne alarak, yaklaşık bir ay içinde 14 dolar seviyesine yükselebileceğini tahmin ediyor. Analist, öncelikle 0,90-1,00 dolar civarında bir itme yaşanması gerektiğini belirtiyor ve bunun “fırlatma rampası” olarak adlandırıyor. Bu fırlatma rampasının yakın bir gelecekte gerçekleşmesi gerektiğini söylüyor, yaklaşık bir hafta içinde. Eğer bu tahmin doğru çıkarsa ve geçmişteki hareketler tekrarlanırsa, XRP’nin fiyatının 4 ila 5 hafta içinde 10-14 dolar arasına çıkabileceğini öngörüyor.

Cryptoinsightuk, XRP’nin “büyük bir talep” ile ilişkilendirilebileceğini ancak token’ın “hızlı hareket ettiği” göz önüne alındığında bu senaryonun mümkün olabileceğini belirtiyor. Aynı zamanda, bu senaryonun kesin bir tahmin olmadığını, ancak göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguluyor.

Diğer XRP fiyat tahminleri

CrediBull ve Dark Defender adlı analistler, XRP’nin fiyat tahminleri hakkında farklı görüşlere sahipler. CrediBull, XRP’nin 2024 yazında 0,40-0,50 dolar direnç seviyesinin üzerinde kalacağını varsayarak 0,90 dolara yükselebileceğini düşünüyor. Dark Defender ise, XRP’nin yükseliş eğiliminin “1,88 dolar Fibonacci hedefini” aşarsa 18 dolara kadar yükselebileceğini öne sürerek daha yüksek bir yükseliş potansiyeline inanıyor. Ancak kripto varlıklarındaki yükselişin birçok faktöre bağlı olduğunu unutmamak gerekiyor. 6 Kasım tarihinde paylaştığımız yazıya göre, XRP fiyat görünümünü Ripple-SEC davasındaki olumlu gelişmeler, balina hareketliliği gibi birçok faktör etkiliyor.

Bulut madenciliğinde yeni bir fırsat

XRP fiyatındaki artışın yanı sıra kripto piyasasında potansiyel fırsatlar bulunuyor. Tokenize bulut madenciliği projesi olan Bitcoin Minetrix bunlar arasında yer alıyor. Projenin ön satış aşamasında şimdiden 3.6 milyon dolar gelir elde edildi. Ön satış aşamasındaki hedef ise 3.9 milyon dolardır. Ayrıca, Bitcoin Minetrix, BTCMTX token’larını stake eden kullanıcılara ek bir gelir akışı sunuyor ve belirli zaman dilimleri için yüksek yıllık yüzde getirisi (APY) ile ödüllendiriyor. BTCMTX fiyatının artışı, yatırımcıları hızlı bir şekilde hareket etmeye teşvik ediyor, çünkü bu artış Bitcoin fiyatlarını yeni zirvelere taşıyabilir. Proje aynı zamanda Bitcoin madenciliği için merkeziyetsiz bir bulut madenciliği yaklaşımı sunuyor ve Stake-to-Mine mekanizması aracılığıyla kullanıcılara ücretsiz Bitcoin kazanma fırsatı sağlıyor.

Projeyi özetlemek gerekirse, Bitcoin Minetrix (BTCMTX) Token, bulut madenciliği ve Stake-to-Mine mekanizmasıyla Bitcoin madenciliği sürecini geliştirmeyi hedefleyen bir kripto para birimidir. Kullanıcılar BTCMTX token’ları stake ederek madencilik kredileri kazanabilirler, bu da Bitcoin madenciliğine daha kolay bir erişim sağlar. Proje Ethereum ağına da katkı sağlar ve token’ların satışı ön satış aşamalarında veya tükenene kadar devam eder.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

cryptopotato


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin